دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۵۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱
شیرینی کشمشی با بافت ترد خود از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است و دستور تهیه ساده‌ای دارد.
شیرینی کشمشی از شیرینی‌های بازاری است که با تهیه آن در منزل می‌توانید این شیرینی را به شکلی که دوست دارید درست کرده و از کیفیت مواد مصرفی مطمئن باشید.
مواد لازم
  • آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • پودر قند ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • کره ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
  • اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری

شیرینی کشمشی زعفرانی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

  • فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  • کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. کشمش را نیم ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش، آن را آبکش کرده و لای دستمال حوله‌ای خشک کنید.
  • کره نرم‌شده را داخل کاسه‌ای بریزید و پودر قند، وانیل و زعفران را به آن اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را به نوبت اضافه کنید.
  • آرد را کم‌کم روی مواد الک کرده و با لیسک مخلوط کنید.
  • در ادامه کشمش‌ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود.
  • داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مواد شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید.
  • سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید (تا زمانی که لبه‌های شیرینی طلایی شود). اجازه دهید شیرینی‌ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

خشک شدن شیرینی کشمشی می‌تواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده باشد.

انتهای پیام/1005

 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: