دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۵
آیا نفت به 40 دلار می رسد؟
شامگاه یکشنبه بیست و چهارم فروردین 99، دهمین نشست فوق‌العاده وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به اوپک پلاس از طریق وبینار برای بررسی نهایی توافق جلسه قبل، برگزار شد و خروجی این جلسه، حکایت از توافق همه اعضا بر سر کاهش تولید نفت به میزان 10 میلیون بشکه در روز داشت.

به گزارش آوای خزر،پس از نشست عصر پنجشنبه اعضای اوپک پلاس که تا بامداد روز جمعه به وقت تهران به درازا کشیده بود، خبرها حکایت از توافق اعضای اوپک و متحدانش بر سر کاهش روزانه 10 میلیون بشکه نفت داشت. به  گونه ای که زنگنه وزیر نفت کشورمان در بامداد روز جمعه خبر داد: «توافق برای کاهش روزانه ١٠ میلیون بشکه‌ای تولیدکنندگان عضو و غیرعضو اوپک حاصل و قرار شد دیگر تولیدکنندگان نفت جهان نیز به این توافق بپیوندند.

وی افزود: مشکلاتی کوچک هم در طول مذاکرات ١٠ ساعت و ٣٠ دقیقه‌ای وجود داشت؛ برخی تفاهم‌ها نیاز به زمان دارد. قرار شد بحث‌ها ادامه یابد، ٢٢ کشور توافق داشتند، اما مکزیک نگرانی‌هایی داشت و برای بررسی آنها نیازمند زمان بود، قرار شد دوباره با این کشور مذاکره شود تا این قضیه به نتیجه برسد.»

اشاره مهندس زنگنه به موضع مخالف مکزیک در این نشست، نشان داد هنوز باید منتظر توافق نهایی و قابل اجرا از سوی اوکپ پلاس باشیم. هرچند در همان دقایق پایانی نشست اوپک پلاس، خبرگزاری تاس روسیه به نقل از منابع آگاه نوشت: «هرچند مکزیک از گفت‌ وگوها کنار کشید اما توافق برای کاهش تولید ۱۰ میلیون بشکه در روز به قوت خود باقی است و قرار است تلاش‌ها برای متقاعد کردن آن کشور ادامه پیدا کند.»

اشاره این خبرگزاری به مذاکرات گروه ۲۰  در روز جمعه بود. مذاکراتی که با شروع آن، خبرهای غیررسمی از پیشنهاد آمریکا به مکزیک حکایت داشت. آنگونه که رئیس جمهور مکزیک صبح جمعه در کنفرانس خبری به پیشنهاد آمریکا اشاره کرد و افزود: اوپک پلاس از مکزیک کاهش 400هزار بشکه ای را خواسته است در حالی که مکزیک توان کاهش 100 هزار بشکه ای را دارد. حال ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته است آمریکا بخشی از 400 هزار بشکه را قبول می کند که به جای مکزیک کاهش تولید داشته باشد.

در نهایت، شامگاه یکشنبه بیست و چهارم فروردین 99، دهمین نشست فوق‌العاده وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به اوپک پلاس از طریق وبینار برای بررسی نهایی توافق جلسه قبل، برگزار شد و خروجی این جلسه، حکایت از توافق همه اعضا بر سر کاهش تولید نفت به میزان 10 میلیون بشکه در روز داشت.

در این خصوص، بیژن زنگنه وزیر نفت ایران در جمع خبرنگاران گفت: این نشست در ادامه نشستی که روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۱ و ۲۲ فروردین‌ماه) برگزار شده بود، تشکیل شد که در آن نشست برای کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ای عرضه روزانه نفت توافق شده بود.

وی افزود: تنها اندکی مشکل با مکزیک وجود داشت که بر اساس تقسیم‌های توافق اولیه قرار بود مکزیک روزانه ۴۰۰ هزار بشکه از عرضه نفت خود بکاهد که وزیر انرژی این کشور قبول نداشت. در این مدت صحبت‌هایی شد و قرار شد مکزیک در ماه‌های مه و ژوئن روزانه ۱۰۰ هزار بشکه از عرضه نفت خود کم کند و گفتند بقیه آن را آمریکا قول داده است از جانب مکزیک کم کند.

وزیر نفت با بیان اینکه به این ترتیب توافق نهایی شد و این توافق از یکم مه اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: برای ۲ ماه مه و ژوئن ۱۰ میلیون بشکه از عرضه کم می‌شود؛ در ۶ ماه بعد از آن، عرضه روزانه ۸ میلیون بشکه کاهش می یابد و طی ۱۶ ماه پس از آن، یعنی از ابتدای سال ۲۰۲۱ تا آوریل ۲۰۲۲ نیز روزانه ۶ میلیون بشکه از عرضه نفت کاسته خواهد شد. بقیه تصمیم‌ها مربوط به کشورهای تولیدکننده نفت خارج از اوپک پلاس می‌شود.

زنگنه با بیان اینکه گفته شده است وزیران نفت و انرژی G۲۰ نیز قبول کرده‌اند به مدت یکسال روزانه سه میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه از عرضه نفت را کاهش دهند، ادامه داد: ترتیبات این توافق نیز با هماهنگی آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) مشخص می‌شود؛ ضمن اینکه عربستان، کویت و امارات نیز به صورت داوطلبانه افزون بر کاهش‌های اتخاذشده، روزانه حدود ۲ میلیون بشکه دیگر نیز از عرضه خود کم خواهند کرد.

وزیر نفت همچنین در خصوص سهم ایران در کاهش تولید نفت گفت: ایران به دلیل تحریم به همراه لیبی و ونزوئلا از کاهش عرضه معاف است.

بیژن زنگنه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با توافق کاهش تولید، قیمت نفت به ۴۰ دلار می رسد، اظهار داشت: باید منتظر باز شدن بازار ماند و صبر کنیم ببینیم بازار چکار می کند.

واکنش ترامپ به توافق کاهش تولید نفت

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از نتیجه نهایی توافق بر سر کاهش تولید نفت تا آوریل ۲۰۲۲، در توئیتی ضمن تشکر از رئیس جمهور روسیه و پادشاه عربستان، نوشت: معامله بزرگ نفتی توسط اوپک پلاس باعث حفظ صدها هزار شغل در حوزه انرژی ایالات متحده می شود...

انتهای پیام/1005

 

 

 

 
منبع: تابناک
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: