دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۹۸۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش ۳۰ درصدی تولید شیرینی و شکلات بسته‌بندی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش آوای خزر،جمشید مغازه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه احتمال آلوده بودن شیرینی و شکلات بسته بندی به ویروس کرونا وجود ندارد، ‌ اظهار کرد: بخش اعظمی از ماشین‌آلات تولید شیرینی و شکلات بسته بندی اتوماتیک است و در محیط سرپوشیده تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه کارخانجات تولیدی بعد از ۱۶ فروردین با رعایت نکات بهداشتی، ‌کنترل و ضدعفونی کارخانجات و اتخاذ تمهیدات لازم شروع به فعالیت کردند، از کاهش تقاضای شیرینی و شکلات خبر داد.

به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات کارخانجات این بخش ظرفیت تولیدشان را ۳۰ درصد کاهش دادند که علت این کاهش علاوه بر کاهش مصرف، ‌ تحت تاثیر تعطیلی واحدها در نوروز و رعایت شرایط شیوع ویروس کرونا هم بوده است.

به گزارش ایسنا، ‌ شیوع ویروس کرونا و کم شدن رفت‌وآمدها برای پیشگیری در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است، باعث شده فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران دچار آسیب‌های جدی شوند؛ به‌طوری‌که براساس گزارش دفتر امور اقتصادی و سیاست‌های تجاری وزارت صمت در روزهای پایانی سال گذشته بخش‌های مختلف اقتصادی بین ۳۵ تا ۱۰۰ درصد کاهش تقاضا داشتند و بیشترین آسیب هم مربوط به خدمات گردشگری و باشگاه‌های ورزشی بوده که تقاضای آن‌ها در اسفند ماه به صفر رسیده بود. همچنین بر اساس این گزارش در اسفند ماه تقاضای آجیل و خشکبار و شیرینی و شکلات به ترتیب ۸۰ و ۷۰ درصد کمتر شده بود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار