دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ درصد دانش اموزان استان عضو سامانه شبکه اجتماعی دانش آموزی شاد شدند.

به گزارش آوای خزر،علیرضا سعدی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پوشش تحصیلی برای دانش آموزان استان در فضای مجازی را تقریباً نزدیک به ۱۰۰ درصد اعلام کرد و گفت: البته ممکن است به تعداد انگشت شمار نیز دانش آموزانی باشند که موفق به تداوم تحصیل نشدند.

سعدی پور با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گزارشی از سوی والدین و خانواده‌ها درباره توقف تحصیلی دانش آموزان به دست ما نرسیده، گفت: برابر اعلام نظر ناظران وزارت آموزش و پرورش، استان مازندران از نظر استقبال معلمان، مدیران و دانش‌آموزان در سطح کشور جز سه استان برتر است.

سعدی‌پور در ادامه به مشکلات شبکه «شاد» پرداخت و خاطرنشان کرد: فقدان امکانات دسترسی برخی خانوارها به فضای مجازی از قبیل نداشتن موبایل هوشمند از جمله مشکلات است و خانواده‌ها می‌توانند از طریق کامپیوتر وارد شبکه شوند و اگر هم خانواده‌ای کامپیوتر نداشت می‌تواند از طریق تلویزیون و شبکه ۴ و همچنین شبکه آموزش، پیگیر درس‌های فرزندان خود باشند و لزوماً نیازی نیست فرزندان عزیز خانواده‌ها را برای خرید گوشی هوشمند تحت فشار قرار دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران درخصوص پشتیبانی از این شبکه نیز گفت: تیمی حرفه‌ای از بهترین‌های کشور وظیفه پشتیبانی از این شبکه را بر عهده دارند و خطاهایی که از روز نخست در اجرا با آن مواجه شده بودیم و گزارش می‌دادیم، در کمترین زمانی مرتفع شد و تلاش ما این است که اشکالات فنی احتمالی نیز در سریع‌ترین زمان شناسایی و رفع عیب شود.

وی در ادامه اظهارات خود نیز به دانش‌آموزان روستاهای دورافتاده و آموزگاران چندپایه پرداخت و گفت: آموزش و پرورش شرایط خاص این مناطق را نیز پیش‌بینی کرد و در آموزش مجازی، لاین اول آن برنامه ما شبکه شاد است، لاین دوم آن شبکه ۴ و سپس شبکه استانی و بعد از آن نیز شبکه رادیویی است و همه برنامه‌های درسی پخش رادیویی نیز دارد.

وی افزود: اما اگر در جایی از مناطق صعب‌العبور فرزندان عزیز به هیچکدام از این خدمات دسترسی نداشتند راهبران آموزشی وارد عمل می‌شوند تا مناطقی که امکان دسترسی به این خدمات را ندارند شناسایی و برای آنان بسته‌های آموزشی تهیه شود.

حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز در مازندران تحصیل می‌کنند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها