دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۶
رعایت شست و شوی دست‌ها در طول روز یکی از مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا است.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

به گزارش آوای خزر، یکی از مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، رعایت شست و شوی دست‌ها در طول روز است. تماس دست‌های آلوده به ویروس با چشم، بینی و دهان منجر به انتقال ویروس به بدن فرد می‌شود؛ بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به کرونا افراد باید نسبت به شست و شوی ۲۰ ثانیه ایی تمام قسمت دست‌ها از انگشتان تا مچ، دقت لازم را داشته باشند.

زمان‌هایی که احتمال آلوده شدن دست‌ها بیشتر است، اقدام شست و شوی دست‌ها باید سریع‌تر و با دقت بیشتری انجام شوند. در این مطلب به این زمان‌ها پرداخته و توصیه می‌شود که در این شرایط، شستن دست‌ها را جدی بگیرید.

هنگامی که روی دستتان سرفه یا عطسه می‌کنید

اگر شما مبتلای بدون علامت بوده و خودتان از آن اطلاعی نداشته باشید، با آلوده شدن دست هایتان به ویروس و لمس سطوح مختلف می‌توانید ویروس را به این سطوح منتقل کرده و فرد دیگری را در معرض ابتلا قرار دهید؛ بنابراین هنگامی که دست‌ها به قطرات تنفسی شما آلوده شده اند، قبل از تماس با سطوح مختلف آن‌ها را بشویید.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

پس از مراقبت از بیمار مشکوک یا مبتلا به ویروس کرونا

نزدیک شدن و تماس با بیمار مبتلا به کرونا یا شخصی که علائم آن را داشته و مشکوک به ابتلا است، ریسک ابتلا به ویروس را در شما بالا می‌برد؛ بنابراین با رعایت تمام اقدامات بهداشتی از انتقال این ویروس به بدنتان پیشگیری کنید.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

قبل و بعد از تهیه غذا

تهیه غذا باید با رعایت همه نکات بهداشتی انجام شود تا ویروس به افراد دیگر انتقال پیدا نکند. اگر در رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا کار می‌کنید، حتما باید دست‌ها را شسته و در حین کار از ماسک و دستکش استفاده کنید. افراد دیگر بهتر است تا زمان پایان این بیماری از خرید و خوردن غذا‌هایی که بیرون از خانه و به دست شخص دیگری تهیه می‌شود، پرهیز کنید.

استفاده از غذا‌های بسته بندی شده و بهداشتی در صورتی که جعبه آن‌ها آلوده به ویروس نباشد، مشکلی ندارند، اما قبل از مصرف باید گرم شوند تا از سلامت آن‌ها اطمینان حاصل شود.

هرگز قبل از شستن، دست هایتان را به صورت نزدیک نکنید. از آن جایی که هنگام غذا خوردن دست‌ها نزدیکی زیادی به دهان پیدا کرده و ممکن است ویروس را به دهان منتقل کنند، حتما قبل از صرف غذا دست هایتان را با آب و صابون بشویید.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

بعد از رفتن به توالت

ویروس کرونا از طریق مدفوع نیز انتقال پیدا می‌کند؛ بنابراین در صورتی که به ویروس آلوده بوده و علائم آن را نداشته باشید، ممکن است با لمس سطوح مختلف قبل از شستن دست هایتان افراد دیگر را در معرض ابتلا به بیماری قرار دهید.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

 

پس از دست زدن به حیوانات

ویروس کرونا یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است. ممکن است حیوان به ویروس آلوده بوده و دست شما را آلوده کند. شست و شوی دست‌ها پس از تماس با حیوانات از اقدامات ضروری برای پیشگیری از ابتلا به بیماری است.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

بعد از لمس دکمه‌های آسانسور و دستگیره‌ در

دستگیره‌های در و دکمه‌های آسانسور، از سطوح اشتراکی بین افراد زیادی هستند؛ بنابراین احتمال آلودگی آن‌ها بسیار بالا است. تا حد امکان از لمس این سطوح با دست بدون محافظ خودداری کنید. می‌توانید برای لمس آن‌ها از آرنج دستتان استفاده کنید. هم چنین در صورت تماس با این سطوح بلافاصله دست هایتان را با آب و صابون بشویید.

حسنی// ویروس کرونا؛ چه زمانی باید دست هایمان را بشوییم؟

بعد از بازگشت به خانه

شست و شوی دست‌ها قبل از ورود به خانه و لمس سطوح مختلف، از اقدامات اساسی برای پیشگیری از ورود ویروس به داخل خانه است. با رعایت این توصیه بهداشتی، از سلامت خود و دیگر اعضای خانواده محافظت کنید.

باید به این نکته توجه کرد که تنها شست و شوی دست‌ها ضامن سلامت شما در برابر ویروس نیست. اقدامات دیگر از جمله حفظ فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از وسایل محافظت فردی، تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت روان، در کنار شست و شوی دست‌ها شما را در برابر ابتلا به ویروس کرونا حفظ خواهد کرد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: