دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
محققان دانشگاه ییل آزمایشات بالینی داروی آسم را برای معالجه بیماران مبتلا به یروس کرونا آغاز کردند، به این امید که این دارو با التهاب ریه‌ها مبارزه کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از دیلی‌میل، محققان دانشگاه ییل آزمایشات بالینی داروی آسم  را برای معالجه بیماران مبتلا به کروناویروس آغاز کردند، به این امید که این دارو با التهاب ریه‌ها مبارزه کند.

دانشگاه ییل پژوهشی را برای آزمایش ibudilast، دارویی که برای درمان آسم در ژاپن و کره جنوبی تأیید شده، در بیماران مبتلا به ویروس کرونا آغاز کرده است.

 این دارو در آمریکا تایید نشده است، ولی مدت‌هاست برای درمان آسم و سرگیجه نیز در بیماران مبتلا به سکته مغزی در ژاپن استفاده می‌شود.

ایبودیلاست (Ibudilast) بهبود سلامتی ریه را در موش‌ها نشان داده؛ این دارو به مسدود کردن ژنی که منجر به التهاب ریه می‌شود کمک کرده است.

محققان امیدوارند که این روند پیشرفت ARDS را آهسته کند، ARDS یک وضعیت تهدیدکننده زندگی است که در اثر آسیب به ریه‌‌ها ایجاد می‌شود، به‌عنوان مثال این عارضه ممکن است از عفونت‌هایی مانند پنومونی یاسپسیس، یا در اثر تروما و عفونت ویروس کرونا ایجاد شود.

این تیم پژوهش از بیمارستان نیو هاون دانشگاه ییل، ​​ابراز امیدواری کرده که این دارو باعث کاهش التهاب شود و پیشرفت یک وضعیت تهدیدآمیز ریه که در بیماران مبتلا به ویروس کرونا دیده می‌شود را آهسته کند.

کارشناسان تأکید می‌کنند، با وجود اینکه این دارو در موش‌ها جواب داده، باید آزمایشات بالینی بر روی انسان‌ها نیز به طور گسترده صورت بگیرد تا به جواب‌های مطمئنی دست یابند. 

انتهای پیام/1005

برچسب ها: درمان کرونا ، کرونا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار