دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا درخصوص پیامک‌های ناشناسی که درخواست انتقال پول دارند، هشدار داد و گفت پیامک‌های ناشناسی که در آن درخواست واریز پول به شماره کارت افراد غیر دارند، قابل اعتماد نیست و هموطنان باید در این گونه موارد، جوانب احتیاط را رعایت کنند.
به گزارش آوای خزر، به نقل از سایت پلیس، سرهنگ شهاب امینی با اشاره به لزوم دقت کافی در هنگام انتقال پول به حساب سایرین، افزود: کلاهبرداران در این روش، اقدام به ارسال پیامک با الگوی اتفاقی در انتخاب مخاطب کرده و در این بین، افرادی که منتظر اعلام شماره کارت از سوی آشنایان خود هستند، بدون بررسی لازم، وجه درخواستی را به حساب آنان انتقال می دهند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا از مردم خواست اگر قصد انتقال پول به کارت کسی را داشته و به ناگهان پیامکی دریافت کردید که تاکید دارد پول را به شماره کارت فرد دیگری واریز کنید، ضروری است پیش از اطمینان از صحت و سقم این پیامک، اقدام به واریز وجه نکنید.

سرهنگ امینی پیش از این نیز به شهروندان هشدار داد نسبت به کلاهبرداری با شگرد پیش فروش و مشارکت در ساخت مسکن آگاه باشند.

وی با بیان این که درج آگهی های تبلیغاتی به اشکال مختلف دلیلی بر صحت آنها نیست، گفت: ممکن است در پس یک تبلیغ، افرادی شیاد فعالیت کنند که قصد کلاهبرداری از خریداران مسکن را داشته باشند.

سرهنگ امینی ادامه داد: کلاهبرداران با شگردهای متقلبانه و وعده های توخالی، ابتدا اقدام به جلب اعتماد متقاضیان کرده و پس از دریافت مبلغ مورد توافق، ملک ادعایی را همزمان به چند نفر می فروشند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه کلاهبرداری با ترفند مشارکت در ساخت نیز یکی دیگر از ترفندهای شیادان است، افزود: لازم است این گونه قراردادها در بنگاه های معاملات ملکی دارای مجوز منعقد و کد رهگیری معتبر دریافت شود.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در پایان توصیه کرد: هموطنان برای پیشگیری از چنین وقایعی، معاملات و قراردادهای خود را در مراکز رسمی و قانونی به ثبت رسانده و در هنگام خرید، اجاره محل کار یا سکونت از مالک بودن طرف مقابل اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: پلیس ، ناجا ، پیامک جعلی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: