دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰

مصوبات جدید ستاد تنظیم بازار در مورد برنج

مدیرکل دفتر تأمین، توزیع و تنظیم بازار با اشاره به مصوبات ستاد تنظیم بازار برای برنج و کالا‌های اساسی، گفت: قرار است گمرک و سازمان حمایت لیست برنج‌های وارداتی ترخیص شده و در انبار‌ها را برای صدور حواله توزیع، به دییرخانه ستاد اعلام کند.
مصوبات جدید ستاد تنظیم بازار در مورد برنجبه گزارش آوای خزر،محمدرضا کلامی اظهار داشت: یکی از مضوعات مطرح شده در ستاد تنظیم بازار مربوط به قدردانی وزیر صنعت به عنوان رئیس کارگروه تنظیم بازار، از اقدامات منسجم اعضای کارگروه در سال ۹۸ بود که این اقدام باعث مدیریت مناسب بازار برخلاف وجود محدودیت شد.

وی با بیان اینکه در همین راستا وزیر صنعت به استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توان تشکل‌ها و بخش خصوصی و دستگاه‌های تخصصی در بررسی موضوعات ارجاعی به کارگروه تنظیم بازار تأکید کردند، گفت: بنابراین مقرر شد کمیته‌ای با حضور دستگاه‌های متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حمایت، بانک مرکزی، وزارت صمت، اتاق بازرگانی ایران و سایر مراجع ذیربط تشکیل شود.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار تصریح کرد: وظیفه این کمیته بررسی آمار واقعی سرانه مصرف برنج و سایر کالا‌های اساسی، میزان تولید، نیاز واردات، اثرات تغییر نرخ ارز از این کالا و ... برای تصمیم سازی در خصوص نرخ تامین ارز این کالا برای محموله‌های موجود در بنادر، محموله‌های در راه و ثبت سفارش‌های تخصیص و تامین ارز نشده، با محوریت دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار اقدام و نتیجه برای اخذ تصمیمات لازم بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به مصوبات هشتاد و هشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار که برنج وارداتی مشمول کالا‌های مبارزه با احتکار شد و همچنین لزوم توزیع موجودی برنج وارداتی تامین ارز شده با نرخ رسمی (۴۲۰۰ تومان) که در اختیار تجار است اعم از برنج هندی، پاکستانی و ... که در شبکه‌های تحت نظارت دولت است، گمرک و سازمان حمایت باید لیست کامل انواع برنج‌های وارداتی ترخیص شده از گمرکات و موجودی در انبار‌ها را برای صدور حواله توزیع در شبکه‌های منتخب به دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار ارسال کنند.

به گفته کلامی، بر اساس این مصوبه ترخیص انواع برنج تامین ارز شده با نرخ رسمی از سوی گمرک منوط به سهمیه بندی برنامه توزیع دفتر برنامه‌ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار و اعلام رسمی آن به گمرک است.

مدیر کل دفتر تأمین، توزیع و تنظیم بازار بیان کرد: گمرک مکلف شد فهرست کلیه ترخیص‌های درصدی کالا‌های اساسی و ضروری بخصوص برنج را که با مجوز بانک مرکزی، اعلام بانک عامل و اختیارات گمرک ترخیص شده اند را به دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار ارسال کند تا در قالب کمیته‌ای متشکل از بانک مرکزی، گمرک، سازمان حمایت و واجا با مسئولیت دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود./تسنیم
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار