دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۵
مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا:
مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا گفت: افزایش سن ازدواج در حال تبدیل شدن به یک مشکل حاد اجتماعی است، لذا نهادها و سازمانهای مربوطه در کنار خانواده‎ها باید شرایط ازدواج به‎موقع، ساده، سالم و پایدار را ایجاد کنند.
خانواده و نهادهای اجتماعی باید زمینه ازدواج سالم و پایدار را فراهم کنند
علیرضا خانجانی در گفتگو با خبرنگار آوای خزر در نکا با اشاره به برگزاری همایش پویش ملی ازدواج مناسب، شاد و پایدار که به مناسبت روز جوان در دانشگاه آزاد نکا برگزار شد، اظهار داشت: جوانان سرمایه‎های اجتماعی و معنوی هر جامعه‎ای هستند که آینده کشور منوط به تلاش و همت آنهاست و این جوانان در استمرار یک جامعه سالم نقش مهمی دارند.

وی افزود: شواهد و آمارها نشان می‌دهند که بیش از 12 میلیون جوان در سن ازدواج در کشور داریم که ازدواج نکرده‎اند و سن ازدواج در آنها روز به روز در حال افزایش بوده و از طرف دیگر نیز سن بلوغ کاهش زیادی یافته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا گفت: افزایش سن ازدواج در حال تبدیل شدن به یک مشکل حاد اجتماعی است، لذا نهادها و سازمانهای مربوطه در کنار خانواده‎ها باید شرایط ازدواج به‎موقع، ساده، سالم و پایدار را ایجاد کنند.

خانجانی بیان کرد: خانواده‌ها با اقدام به‎موقع برای ازدواج فرزندانشان برداشتن موانع بی‎مورد، و دست‌اندرکاران امور اجتماعی و زیربنایی در حوزه خانواده نیز با ایجاد بسترهای لازم برای ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان زمینه ازدواج سالم آنها را فراهم کنند.

وی ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان نکا نیز در راستای آگاهی‎بخشی در زمینه سلامت عمومی بویژه جوانان، با تلاش کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و کارشناس برنامه‎ جوانان، این اداره توانست همایشی را در حوزه اطلاع‎رسانی به جوانان درباره شاخصه‎ها و مؤلفه‎های ازدواج مناسب و پایدار با حضور یکی از جامعه‎شناسان برگزار کند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا در پایان گفت: هر کدام از ادارات، نهادها و سازمانها می‎توانند با برنامه‎ریزی‎های خاص خود، قدمی در کاهش سن ازدواج و افزایش پایداری ازدواج بردارند.

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: