دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۳۹۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
انگشت کووید، نشانه عجیب پوستی عفونت با ویروس کرونا می باشد که به تازگی در بیماران مشاهده شده است.

به گزارش آوای خزر، متخصصان پوست به ناگهان با عکس های بسیار از انگشتان پا رو به رو شده اند که بیماران برای شان ارسال می کنند- نگرانی این بیماران در مورد نشانه ای از بیماری کووید- ۱۹ است که در جای غیرمعمولی بروز می کند.

به نقل از آسوشیتدپرس، انواع گوناگون دانه های پوستی یک علامت شایع در بسیار از بیماری های ویروسی هستند، ولی یک علامت پوستی در میانه شیوع ویروس کرونا عامل بیماری کووید- ۱۹ جلب توجه کرده است که «انگشت کووید» نام گرفته است: تورم انگشتان پا که با قرمزی، دردناکی و گاهی خارش پوست همراه است و شبیه به سرما زدگی (Frostbite) پوست که در دست ها و پاهای افرادی است که مدت طولانی در هوای سرد در بیرون از منزل هستند.

البته انجمن متخصصان پوست آمریکا می گوید درصورتی که تنها مشکل بیماران این عارضه پوستی در انگشتان باشد، نیازی به مراجعه به بخش اورژانس نیست.

این انجمن توصیه می کند افرادی که فکر می کنند دچار انگشت کووید هستند و علتی دیگری برای مراجعه اضطراری ندارند، موضوع را از راه دور با پزشکشان در میان بگذارند. بعد پزشکان باید تصمیم بگیرند که آیا مریض باید در منزل بماند یا به بیمارستان مراجعه کند و آزمایش کرونا بدهد.

گرچه رایج ترین علائم کرونا تب، سرفه خشک و تنگی نفس است- ولی بعضی از اشخاص بدون این که این علایم را بروز دهند دچار عفونت با ویروس میشوند و آنرا به دیگران هم سرایت می دهند.

ولی با انتشار بیشتر این ویروس شگفتی ساز علایم کم تر شایع هم گزارش میشوند، من جمله از دست رفتن بویایی، استفراغ و بیماری اسهال و بطور فزاینده ای انواعی از مشکلات پوستی.

متخصصان پوست در یک پژوهش ۸۸ بیمار کووید- ۱۹ را در بیمارستان در ایتالیا بررسی کردند و متوجه شدند از هر پنج نفر یک نفر علایم پوستی دارد که اغلب بصورت دانه های پوستی روی تنه بود. پزشکان اسپانیایی در یک بررسی دیگر رشته ای از ۳۷۵ مریض با عفونت ثابت شده کرونا را گزارش کردند که انواعی از شکایات پوستی را داشتند از کهیر گرفته تا ضایعات پوستی شبیه آبله مرغان و تورم انگشتان پا.

عکس های انگشتان قرمز پا و انواع دانه های پوستی از اشخاص مبتلا به کووید- ۱۹ در رسانه های اجتماعی در حال گردش است و گروه‌های گپ اینترنتی پزشکان امکان تشخیص سریع این نشانه های پوستی به وسیله متخصصان پوست را فراهم کرده است.

یک رجیستری بین المللی برای گزارش علایم پوستی احتمالی مرتبط با ویروس کرونا هم به وجود آمده است و از حدود ۵۰۰ گزارشی که برای آن فرستاده شده است، حدود نیمی از آن ها بصورت نقاط شبیه به سرمازدگی روی انگشتان پا بوده است.

این ضایعات پوستی شبیه سرمازدگی در واقع واکنشی التهابی هستند. ولی این که چرا این ضایعات پوستی در بیماران مبتلا به ویروس کرونا به وجود می آید، هنوز روشن نیست.

این علایم پوستی برای برخی از بیماران نخستین یا حتی تنها علامتی است که از بیماری بروز می کند. در بیماران دیگر این عوارض پوستی روی انگشتان پا امکان دارد هم زمان یا حتی چند هفته بعد از دچار شدن به علایم شایع تر و وخیم تر کووید- ۱۹ رخ می دهد.

این علایم پوستی در کودکان هم بروز می کند و متخصصان کودکان نیز یک رجیستری برای گردآوری تصاویر انگشتان پای کودکان مبتلا به کرونا ایجاد کرده اند.

هنوز دقیقا مشخص نیست که این ضایعات پوستی صرفا نتیجه واکنش التهابی هستند یا ویروس با تکثیر در پوشش درونی عروق پوست آن ها را ایجاد می کند یا لخته های خونی میکروسکوپی عامل ایجاد آن ها هستند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها