دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۳۹۶
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: امروزه، بهبود محیط کسب وکار یکی از مهمترین راهبردهای توسعه اقتصادی هر کشور به شمار می رود و علاوه بر آن هرچه محیط کسب وکار یک کشور شرایط بهتری داشته باشد، بهره‌برداری از فرصت های کارآفرینی بیشتر و هر چه بهره برداری از فرصت‌های کارآفرینی در جامعه ای بیشتر باشد، عملکرد اقتصاد آن کشور و خلق ارزش و ثروت در آن جامعه نیز بیشتر می‌شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران،کامران اصغری  اظهار کرد: طی آخرین پایشی که اتاق تعاون ایران در زمستان سال ۹۸ در زمینه وضعیت محیط کسب و کار در بخش تعاون استان های کشور به‌عمل آورده، استان مازندران با شاخص ۴.۰۳ از ۱۰ (نمره بدترین ارزیابی ۱۰ است) دارای بهترین محیط کسب و کار در سطح استانهای کشور ارزیابی شده و استان هرمزگان با شاخص ۵.۲۵ پس آن قرار دارد.

 وی تصریح کرد: با این حال بهبود محیط کسب وکار، نیازمند برنامه ریزی و سیاست گذاری مطلوب است، که دستیابی به این مهم نیازمند وجود فرآیندی مستمر برای پایش و سنجش وضعیت محیط کسب وکار هر کشور است که در بخش تعاون این مهم توسط اتاق تعاون ایران انجام می‌شود.

اصغری ادامه داد: این مهم در حالی رخ داده است که در سال ۹۷ استان مازندران دارای شاخص ۶.۱۱ بود اما با تلاش همکاران این بخش خوشبختانه بهبود خوبی را در این حوزه شاهد هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزه تعاون تصریح کرد: تعامل بسیار خوبی بین این اداره کل، اتاق تعاون استان و تعاونگران وجود دارد که موجب هم افزایی مضاعفی در این بخش شده است و این مهم یکی از دلایل موفقیت بخش تعاون در استان مازندران است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به تاکیدات ویژه استاندار مازندران مبنی بر ضرورت توجه به بخش تعاون افزود: استاندار مازندران همواره بر ضرورت توسعه بخش تعاون در استان تاکید داشته و این مهم موجب ایجاد موجی مثبت در این حوزه شده است.

وی گفت: اقداماتی از قبیل صادرات تعاونی‌ها، ایجاد فرصت شغلی جدید توسط تعاونی‌ها، تأسیس شرکت‌های تعاونی جدید در گرایش‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی، تاسیس تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی، نظارت و بازدید از تعاونی‌های تحت پوشش و حمایت ویژه از طرح‌های پژوهشی و پایان نامه‌ها با موضوع تعاون، ایجاد و راه اندازی کرسی تعاون و دانشگاه با هدف ترویج فرهنگ تعاون در بین جوانان، راه اندازی مرکز نوآوری توسعه تعاون، کمک بلا عوض به تعاونی های سه دهک پایین درآمدی جامعه از مهمترین شاخص‌ها در این حوزه بوده که کاملا محقق شده است.

اصغری بیان کرد: حوزه تعاون این اداره کل در سال گذشته نیز در شاخص‌های اختصاصی نمره ۱۰۰ و عالی را کسب نموده است که نشان از زحمات بی وقفه کارکنان این حوزه در سطح استان دارد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار