دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
در پی انتشار کلیپی که یک فرد درمان‌شده بیماری کووید-19 از بهبودی خود و چند نفر دیگر با استفاده از بخور جوش‌شیرین صحبت می‌کرد کنجکاو شدم در مورد صحت و سقم این موضوع اطلاعاتی کسب کنم. در این خصوص با دکتر مرضیه‌بیگم سیاهپوش، پزشک متخصص طب سنتی ایرانی گفت‌وگو کردم که در ادامه توضیحات این پزشک را درباره ادعای اثربخشی بخور جوش‌شیرین بر کرونا را می‌خوانیم.

به گزارش آوای خزر،جوش‌شیرین با نام علمی بی‌کربنات سدیم، پودری سفیدرنگ و محلول در آب است که خواص قلیایی ضعیفی دارد و در مصارف خانگی و طبی و صنعتی به کار می‌رود. در تحقیقات مشخص شده که جوش‌شیرین در دمای 70درجه سانتیگراد به گاز دی‌اکسیدکربن، آب و کربنات سدیم تجزیه می‌شود. در زمان بخور جوش‌شیرین به روش سنتی به نظر می‌رسد آنچه وارد دستگاه تنفس می‌شود گاز دی‌اکسیدکربن همراه با بخار آب است و ماده موثره جوش‌شیرین که همان بیکربنات سدیم است تنفس نمی‌شود.

مشابه این موضوع در بخور آب‌نمک است که پس از حرارت دادن آن فقط آب بخار شده و نمک ته‌نشین می‌شود.اما پژوهش‌های اثرات مطلوب بخور جوش‌شیرین در بهبودی بیماری‌های تنفسی حاکی از چیست؟ در این پژوهش‌ها روش بخور دادن جوش‌شیرین با فرم و دستگاه مخصوصی بوده که با بخور به شیوه سنتی ما متفاوت است. برای اطلاع صاحب‌نظران، نام این دستگاه نبولایزر و از فرم آئروسلی جوش‌شیرین استفاده شده است. در روش دستگاهی ماده موثره جوش‌شیرین به مجاری تنفسی راه پیدا می‌کند هر چند برخی متخصصان، بخور به روش دستگاهی را نیز موثر و ایمن نمی‌دانند.

بنابراین با توجه به مطالعات انجام شده، بخور جوش‌شیرین به روش سنتی نه‌تنها موثر نبوده بلکه ایمن هم نیست. استنشاق گاز دی‌اکسیدکربن که از تجزیه جوش‌شیرین حاصل می‌شود در غلظت‌های بالا به بدن و از جمله سیستم تنفس آسیب می‌رساند. حتی مواجهه در حد چند دقیقه با غلظت 4 درصد گاز دی‌اکسیدکربن باعث افزایش فشار خون، تنگی نفس، سرگیجه و سردرد می‌شود و تا حصول نتایج قطعی به‌کارگیری بخور جوش‌شیرین به روش سنتی توصیه نمی‌شود./جام جم

انتهای پیام/1005

برچسب ها: کرونا ، جوش شیرین
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها