دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۴
روش پخت کیک هویج و دارچین خانگی سه لایه
ترکیب شیرینی هویج و عطر دارچین، این کیک خانگی را به یک دسر فوق‌العاده تبدیل می‌کند. کیک هویج سه لایه که تکه‌های کشمش، گردو و نارگیل را هم در بافت خود جا داده، با سه لایه خامه میانش یک دسر مجلسی و خاص به‌نظر می‌رسد. پس اگر این روز‌ها میلی به سفارش دادن شیرینی و کیک از قنادی‌ها ندارید، این مطلب را تا انتها بخوانید و کیک هویج و دارچین خانگی تان را به شیوه قناد‌های حرفه‌ای آماده کنید.
آوای خزر:
 
  مواد لازم برای تهیه کیک هویج و دارچین خانگی
مواد لازم برای کاور خامه پنیری
کره (نرم شده)  دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ بزرگ چهار عدد
آرد دو پیمانه
شکر دو پیمانه
هویچ (ریز خرد شده) شش عدد
پودر نارگیل یک پیمانه
گردو (خرد شده) یک پیمانه
کشمش طلایی نصف پیمانه
روغن مایع گیاهی یک پیمانه
بیکینگ‌پودر دو قاشق چای‌خوری
جوش شیرین دو قاشق چای‌خوری
دارچین دو قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
جوز هندی نصف قاشق چای‌خوری
پنیر خامه‌ای (هم دمای محیط) ۴۵۰ گرم
پودر شکر دو پیمانه
کره بدون نمک (هم دمای محیط) یک پیمانه
آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
نارگیل (خرد شده برای تزیین) نصف پیمانه
طرز تهیه کیک هویج و دارچین خانگی
طرز تهیه خامه پنیری
طرز تهیه کیک سه لایه هویچ و دارچین سه لایه
نکات پخت کیک هویچ و دارچین سه لایه
مرحله اول
فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. سه قالب کیک به قطر ۲۳ سانتی‌متری را با کره چرب کنید و کف آن‌ها را کاغذ روغنی بگذارید و کاملا آردپاشی کنید.

مرحله دوم
هویچ، نارگیل، گردو و کشمش را با خردکن (غذاساز) به اندازه متوسط خرد کنید و سپس روغن و شکر را به این مواد اضافه کنید و بگذارید حدود دو دقیقه تمام این مواد کاملا باهم مخلوط شوند. البته کیک هویج را بدون شکر هم می‌توانید آماده کنید. سپس چهار عدد تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها فرصت دهید تا خوب هم بخورند.

مرحله سوم
آرد، جوش‌شیرین، بکینگ‌پودر، دارچین، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و خردکن را با سرعت متوسط روشن کنید تا کاملا همه مواد ترکیب شوند. گاهی مواد را داخل خردکن (غذاساز) با قاشق هم بزنید که مواد به طور یکنواخت در خمیر پخش شوند. اگر طرفدار کیک هویج باشید می‌توانید به جای دارچین آن را با طعم اسپرسو هم آماده کنید.

مرحله چهارم
خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب‌ها بریزید و داخل فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. برای این‌که از پخت کیک مطمئن شوید، یک خلال دندان داخل کیک بزنید؛ اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک شما پخته است.

حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک‌ها سرد شوند. بعد با یک چاقو اطراف آن‌ها را از قالب جدا کنید و کیک را داخل ظرف مناسب برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید. بگذارید کیک کاملا سرد شود.


پنیر خامه‌ای را حدود سه دقیقه با سرعت متوسط همزن، بزنید. کره نرم شده را اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر، هم بزنید.

پودر قند و آب لیمو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد. بعد در یخچال قرار دهید.


یک لایه کیک را روی ظرف کیک قرار دهید. یک سوم خامه پنیری که درست کرده‌اید را روی کیک بریزید و خوب پخش کنید. لایه دوم و سوم کیک هم به همین روش روی هم قرار دهید.

روی کیک را با باقی مانده خامه پنیری بپوشانید و بعد با تکه‌های نارگیل تزیین کنید. حتما کیک هویچ و دارچین را حداقل ۴۵ دقیقه قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خامه و کیک کاملا به خورد هم بروند.


حتما یک ساعت قبل از استفاده، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
سعی کنید از خردکن یا غذاساز برای تهیه کیک استفاده کنید. چون هم کار سریع‌تر انجام می‌گیرد هم مواد بهتر ترکیب می‌شوند. ولی اگر در دسترس نبود حتما موارد را کاملا ریز کنید و کاملا مخلوط کنید.
کیک هویچ و دارچین تقریبا متراکم است و هنگام پخت انتظار پف زیاد از آن‌ها نداشته باشید.
کیک هویچ و دارچین باید قبل از خامه‌کشی، کاملا سرد باشد.‌
می‌توانید کیک‌ها را از روز قبل درست کنید و در یخچال بگذارید. اگر مجبور بودید کیک هویچ و دارچین را سریع آماده کنید، کیک‌ها را در فریزر سرد کنید.
برای این منظور حتما کیک‌ها را خوب با نایلون بپوشانید و سپس در فویل بپیچانید.
کیک هویچ و دارچین یخ‌زده خامه‌کشی نشده را می‌توانید بین سه تا چهار روز در فریزر نگهدارید.
انتهای پیام/۱۰۰۰
برچسب ها: کیک
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار