دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۳۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
آیا به تماس‌هایم بی‌توجهی می‎شود یا من اینطور فکر می‌کنم؟ نادیده گرفته شدن حس خوبی را به هیچ‌کس نمی‌دهد، اما شاید فقط سوءتفاهم باشد یا اینکه بتوانیم به خودمان بقبولانیم که بیشتر از یک‌بار با کسی که بلاک‌مان کرده تماس نگیریم.

آوای خزر/ برخی اوقات در تماس‌هایمان، انقدر زنگ می‌خورد و ما منتظر می‌مانیم که می‌رود روی پیغام‌گیر، در اینجور مواقع کسی برای پاسخ‌گویی نیست، یعنی مشغول است یا حواسش به موبایل نیست؛ ولی گاهی بدون اینکه بدانیم چرا، کسی تماس‌هایمان را دیگر جواب نمی‌دهد و بلاک می‌شویم. در اینجور مواقع درست‌ترین رفتار چیست؟ و مهم‌تر از آن، چگونه این موضوع را برای خودمان توضیح دهیم که دیگر با او تماس نگیریم؟

۱. آیا به تماس‌هایم بی‌توجهی می‎شود یا من اینطور فکر می‌کنم است؟

 بن هارت‌ویگ، مدیر اجرایی وب‌سایت «اینفو ترکر»، در این‌باره می‌گوید: «تمام این تفکرات بسته به این است، چند تا بوق خورد تا شما به پیغام‌گیر متصل شوید؟ اگر تنها بعد از ۱ یا دو زنگ، تماس شما به پیغام‌گیر متصل شد قطعا به تماس‌هایتان عامدانه بی‌توجهی شده است».

حالا اگر بدون اینکه بوق بخورد به پیغام‌گیر متصل شدیم چه؟ قطعا در این صورت دو مرتبه با او تماس می‌گیرید. هارت‌ویگ می‌گوید: «در این صورت احتمال دارد، باتری موبایل تمام شده باشد یا گوشی به هر دلیلی خاموش باشد. احتمال دیگر، «در حالت پرواز» است. یعنی موبایل آنتن ندارد؛ حتی در این صورت هم ممکن است از طریق وای فای به شبکه‌های اجتماعی دسترسی داشته باشد.

ممکن است موبایل «در حالت مزاحم نشوید» قرار داشته باشد که برای برخی از مخاطبین یا همه آن‌ها باشد. این آپشن برای تماس‌ها اضطراری نیز راهی را قرار داده است. اگر ۳ بار پشت سر هم زنگ بزنیم به خط تلفن وصل می‌شویم و بوق می‌خورد. پس اگر کار ضروری داشتید ۳ بار زنگ بزنید».

۲. از کجا بفهمیم بلاک شده‌ایم؟

هات‌ویگ: «این موضوع از نادیده گرفته شدن و گزینه‌های قبل، متفاوت است؛ زیرا شما هیچگاه به پیغام‌گیر هم متصل نمی‌شوید یا به بیان بهتر راه‌های ارتباطی شما از طریق تلفن مسدود می‌شوند.

امکان «بلاک کردن» با نرم‌افزار‌های گوناگون، برای همه‌ی تلفن‌های هوشمند وجود دارد؛ بنابراین اگر دوست‌تان یک‌بار تماس شما را جواب نداد، تفکر را بلاک کردن شما از سوی او، کمی زیاده روی است. بلاک بودن شامل پیام‌های متنی هم می‌شود، بنابراین اگر پیام می‌دهید مطمئن نباشید که خوانده می‎شود.

به سادگی نمی‌توان فهمید که آیا تماس‌های شما عمدا نادیده گرفته شدند یا فقط محصول مشغله‌های روزانه است؛ اما یک راه می‌تواند به شما در فهم این موضوع کمک کند، می‌توانید به لحن و مکالمه‌ی آخر خود با آن شخص برگردید، آیا دلیلی برای بلاک شدن پیدا می‌کنید؟

اگر این موضوع، زیاد فکر شما را مشغول کرده است که شماره تلفن‌تان بلاک شده یا فقط دلایل دیگر دارد که نمی‌توانید با او ارتباط برقرار کنید، می‌توانید با شماره تلفن دیگری به او زنگ بزنید، اگر همان نتایج بود که هیچ. ولی اگر متفاوت بود، بهتر است دیگر ادامه ندهید و قبل از اینکه تلفن را بردارد قطع کنید؛ زیرا پیام تماس‌های از دست رفته شما به او می‌رسد و اگر اهمیت بدهد می‌تواند با شما تماس بگیرد.

انتهای پیام/1005
 
منبع: ایرنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار