دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۹
ویروس کرونا در آخرین جهش‌های خود، سبب بروز علائم عجیبی بر روی لب‌های افراد مبتلا به این ویروس شده است.

به گزارش آوای خزر، ویروس کرونا در مدت ظهورش در جهان تاکنون علائم مختلفی را از خود نشان داده که شایع‌ترین آن‌ها تب، سردرد، سرفه، بدن درد و تنگی نفس بوده است؛ اما در تازه‌ترین جهش‌های خود، این ویروس سبب بروز عارضه جدیدی در فرد مبتلا شده است.

برخی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ گزارش‌هایی از احساس درد در لب‌ها داشته و شاهد خشکی و پوسته پوسته شدن این عضو صورت خود بوده‌اند.

به گفته کارشناسان این ویروس می‌تواند سبب واکنش‌های ایمنی متعددی شود، بنابراین جای تعجب ندارد که پوست را نیز درگیر کند. مسئله این است که کووید ۱۹ می‌تواند باعث ایجاد طیف گسترده‌ای از علائم و نشانه‌های پوستی شود که در تشخیص این علائم روی پوست‌های مختلف تاخیر صورت گرفته است. این ویروس همچنین می‌تواند باعث چشمان دردناک و آبکی شود.

تغییرات عجیب لب‌‌ها

علاوه بر درد و پوسته پوسته شدن لب‌ها، ویروس کرونا حتی ممکن است سبب ایجاد زخم‌هایی در داخل دهان فرد شود. بیماران حتی بروز کهیر در بدن خود را نیز بر اثر ابتلا به ویروس کرونا گزارش کرده‌اند که همین امر باعث متورم شدن لب‌ها می‌شود؛ در این شرایط باید بررسی کرد که فرد بیمار در تنفس مشکلی نداشته باشد، زیرا این شرایط، مستلزم مراقبت فوری پزشکی است.

ویروس کرونا همچنان علائم جدیدی از خود نشان می‌دهد که این مساله سبب تشدید نگرانی‌ها درباره ماهیت آن شده است. بسیاری از دانشمندان و محققان در سراسر دنیا دست به دست هم داده و تلاش می‌کنند تا راهی برای درمان و ریشه‌کنی کرونا ویروس جدید بیابند، تلاش‌ها ادامه دارد و تاکنون واکسن‌های متعددی به مرحله بالینی خود رسیده‌اند، اما همچنان نمی‌توان به این زودی در مورد کارآیی و تاثیر آن‌ها قضاوت کرد یا اظهار نظر قطعی داشت؛ بنابراین در حال حاضر بهترین راهکار رعایت پروتکل‌های بهداشتی ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت است.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها