دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۵۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲
نتایج یک بررسی جدید حکایت از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف ایبوپروفن و ناپروکسن ممکن است  حال مبتلایان به کووید ۱۹ را بدتر کند و خطر مرگ را برای بیماران بستری افزایش دهد.

محققان کره جنوبی می‌گویند: گرچه قبلا پژوهش‌هایی درباره ایبوپروفن و آسیب آن به بیماران کرونایی منتشر شده بود، پژوهش‌های جدید داروی ناپروکسن را نیز به ایبوپروفن اضافه می‌کند.

ناپروکسن مسکّن، ضد التهاب و برای تسکین دردهایی نظیر آرتریت، رگ به رگ شدن عضلات یا ضرب دیدگی استخوان، کمردرد، نقرس و ... کاربرد دارد.

پژوهشگران اثرات داروهای ضد التهابی را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند، ایبوپروفن و سایر مسکن‌های ضد التهاب می‌توانند بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در بیمارستان بستری هستند را در معرض مرگ قرار دهند.

تحقیقات کره جنوبی با بررسی مرگ و میر مبتلایان به ویروس کرونا نشان داد، داروهای مسکن ضد درد خطر مرگ را ۶۵ درصد افزایش داده است.

نتایج همچنین نشان داد که داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) ممکن است ۸۵٪ خطر ابتلا به عوارض جدی قلب یا کلیه را افزایش دهد.

محققان تأکید می‌کنند، داروهای این چنینی  در صورت لزوم باید با دقت و حساسیت بیشتری برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تجویز شود.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار