دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۹۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با بیان اینکه مرجعی برای ارائه اطلاعات در مورد رفتارشناسی کرونا نداریم، گفت: از همین رو موضوع اطلاع رسانی درباره خصوصیات ویروس را در کمیته مطرح می کنیم.

به گزارش آوای خزر، دکتر مصطفی قانعی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نتیجه تحقیقات در مورد رفتار شناسی ویروس کرونا که توسط محققان کشور انجام می شود در کمیته علمی مقابله با کرونا مورد بررسی قرار می گیرد یا خیر گفت: رفتارشناسی و خصوصیات ویروس کرونا، موضوع مورد بحث در کمیته علمی نیست. کار کمیته، بیشتر  مربوط به پروتکل تشخیص و درمان است.

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا عنوان کرد: البته که آخرین یافته ها در زمینه ویروس کرونا در کمیته علمی مورد بحث قرار می گیرد اما در نهایت تاثیر این تحقیقات را در پروتکل تشخیص و درمان مبتلایان به کووید ۱۹ پیگیری و مورد بحث قرار می دهیم.

قانعی با تاکید بر اینکه ما هر چه علم داریم باید در تشخیص زودتر یا درمان بهتر این بیماری به کار بگیریم، خاطر نشان کرد: در واقع اطلاع رسانی رفتارشناسی ویروس کرونا که تخصصی است از طریق همکاران علمی صورت می گیرد؛ این تحقیقات به صورت مقاله دست به دست می شود و خروجی نهایی همه آنها مقاله است؛ نکته ای که وجود دارد این است که به خاطر تغییراتی که در این تحقیقات وجود دارد و یک نظریه امروز و نظریات دیگری بعد از آن ارائه می شود نمی توانیم درباره این دست از تحقیقات صد در صد به نتیجه برسیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یعنی در کشور مرجعی در خصوص رفتار ویروس کرونا نداریم، گفت: در مورد مطالعات روی خصوصیات ویروس مرجعی نداریم؛ البته که لازم است اطلاعات و نتیجه تحقیقات مشخص و جمع بندی شود که به صورت روزانه، هفتگی و ... اطلاع رسانی شود که چنین اقدامی انجام نمی شود.

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با بیان پیشنهادی گفت: ما در این کمیته پیشنهاداتی مبنی بر ارائه اطلاعات در مورد مطالعه روی خصوصیات ویروس کرونا می دهیم اما باید ببینیم که چقدر ارائه چنین اطلاعاتی ضرورت دارد و از آن استقبال می شود.

منبع: مهر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار