دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶

آوای خزر، طرز تهیه یک کیک اسفنجی ساده با تزئین خامه را به شما آموزش دهیم که می‌توانید به‌راحتی آن را برای تولد یا هر مناسبت دیگری در خانه بپزید.

مزیت دیگر کیک خانگی سالم‌تر بودن آن است. ممکن است برخی از شیرینی‌فروشی‌ها و قنادی‌ها از موادی برای افزایش ماندگاری کیک استفاده کنند که زیاد سالم نباشند. همینطور مقدار شکر و خامه‌ی کیک خانگی دست خودتان است؛ می‌توانید یک کیک رژیمی یا یک کیک سفارشی با خامه و شکلات چند برابر تهیه کنید.

مواد لازم (برای ۶ نفر)

  • آرد نول (شیرینی‌پزی): ۱٫۵ پیمانه
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شیر: یک سوم پیمانه
  • روغن مایع: یک سوم پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک اسفنجی با تزئین خامه

۱.
قبل از شروع حتما تخم مرغ‌ها را ۲ تا ۳ ساعت از یخچال بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شوند. سپس آن‌ها را همراه شکر و وانیل با همزن برقی آنقدر بزنید که کرمی، پفکی، سفت و کشدار شوند.

نکته: این مرحله مهم‌ترین قسمت در تهیه کیک اسفنجی است.

۲.
بعد از اینکه تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم زدید، شیر و روغن مایع را اضافه کنید و تنها در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید.

۳.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط و سپس روی مایه‌ی کیک الک کنید. در این مرحله باید از همزن دستی استفاده کنید. خیلی آرام و به صورت دورانی مایه‌ی کیک را هم بزنید تا جایی که آرد کاملا به خورد آن برود.

۴.
یک قالب کیک با قطر ۲۰ و ارتفاع ۱۵ سانتی‌متر بردارید و فقط کف آن را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید. دقت کنید که دیواره‌ها به هیچ وجه نباید چرب شود.

مایه‌ی کیک اسفنجی را به آرامی در قالب بریزید. حتما ۳ سانتی‌متر از سر قالب را برای پف کردن کیک خالی بگذارید.

قالب را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد در فری که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید. به هیچ عنوان قبل از پخت کامل نباید در فر را باز کنید.

۵.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کنید و نیم ساعت اجازه بدهید تا خنک شود. بعد دیواره‌های کیک را با چاقو از قالب جدا کنید و آن را روی توری برگردانید تا به مدت ۳ ساعت دیگر کاملا خنک شود.

خامه‌ی قنادی ۱ کیلوگرمی را از ۲ ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا شل شود. سپس با همزن برقی آن را هم بزنید تا فرم بگیرد، طوری که رد پره‌های همزن روی خامه بماند.

۶.
کیک را از به سه برش دایره‌ای تقسیم کنید. کمی خامه کف ظرف یا تخته‌ی مورد نظر بمالید و یک لایه از کیک را روی آن قرار دهید تا مانند چسب عمل کند و کیک را سر جای خود نگه دارد.

با استفاده از قلمو روی همه‌ی قسمت‌های کیک را شیر بمالید و یک لایه خامه به آن اضافه کنید. حالا فیلینگ مورد نظر خودتان را روی خامه بریزید؛ ما از موز، انبه، شکلات و گردو استفاده کردیم. یک لایه خامه‌ی دیگر رو فیلینگ بکشید و سپس لایه‌ی بعدی کیک را قرار دهید. این مراحل را تا پایان ادامه دهید.

۷.
در نهایت مابقی خامه را با کاردک روی کیک بکشید و آن را در یخچال قرار دهید. برای کار با خامه بهتر است محیط کار شما سرد باشد تا خامه آب نشود.

۸.
می‌توانید روی کیک را با تاپینگ مورد علاقه‌ی خود تزئین یا مثل ما به صورت مینیمال و با چند بادکنک آن را زیباتر کنید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: آموزش آشپزی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار