دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
احمد مظفری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در استان بیش از ۶۰ هزار نفر از معتادان تحت درمان داروهای آگونیست هستند و سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر تلاش در راستای کاهش مصرف مواد پر خطر و حرکت به سوی مواد مخدر کم خطر و سنتی و در نهایت ترک اعتیاد است.

به گزارش آوای خزر، رسول ظفرمند در نشست مشترک با دبیر و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: ظرفیت‌های بالقوه و فراوانی در سیستم‌های مختلف بهداشتی، درمانی وجود دارد که می‌توان با استفاده از تمامی این ظرفیت‌ها برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد و مواد مخدر استفاده کرد.

وی افزود: اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مشکلات و معضلات بهداشتی و اجتماعی همچنین اقتصادی، به عنوان تهدیدی برای جوامع محسوب شده و موجب بروز مشکلات عدیده اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه می‌شود و بر همین اساس مقابله و مبارزه با سوداگران و اعتیاد، اقدامی راهبردی و موجب تقویت بنیان‌های اساسی جوامع است و بیمه سلامت در بحث حمایت‌های درمانی در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر خواهد بود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران افزود: فرد معتاد را باید به عنوان یک بیمار در نظر بگیریم و با همکاری و آگاه سازی مردم این بیماری را در جامعه به حداقل برسانیم.

وی استفاده از راهبردهای مختلف در مبارزه با مواد مخدر مانند شناخت پتانسیل و ظرفیت‌های متعدد نظیر استفاده از ظرفیت بزرگ پزشک خانواده و پرونده سلامت جهت رصد بیماران معتاد همچنین جلب مشارکت‌های عمومی در مقابله با اعتیاد را از جمله اقدامات بسیار مهم و اساسی برشمرد.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران از تلاش دستگاه‌ها و نهادهای فعال در این حوزه تقدیر و تشکر کرد و گفت: از همه افراد و گروه‌ها و تأثیر گذاران جامعه انتظار داریم تا برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد نقش آفرینی کنند.

وی تاکید کرد:با استفاده از ظرفیت پزشک خانواده و پرونده سلامت می‌توان به بهبود وضعیت سلامت و درمان معتادان کمک شایانی نمود که این امر در کنترل و کاهش آسیب‌های فردی و اجتماعی نقشی وهم و اساسی دارد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها