دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به احتمال همزمانی شیوع آنفلوانزا و کرونا در پاییز، بر رعایت سه استراتژی برای مواجهه در چنین شرایطی تاکید کرد.

به گزارش آوای خزر، بابک عشرتی به ثبات بیماری کرونا بعد از ایجاد موج جدید ویروس در کشور اشاره کرد و افزود: البته این ثبات شکننده است، اگر نخواهیم پروتکل‌های بهداشتی را با دقت رعایت کنیم.

وی با عنوان این مطلب که نتیجه هر تغییر رفتار بهداشتی بعد از گذشت ۱۵ روز نمایان می‌شود، گفت: با شیوع کرونا در کشور، وارد تعطیلات نوروزی شدیم و به یکباره کشور تعطیل شد و همین مسئله موجب شد تا شیب منحنی کرونا کاهش پیدا کند.

عشرتی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم همان شیب فروردین به سرعت نمایان شود، باید تعطیلی اساسی در کشور داشته باشیم که به لحاظ اقتصادی و اجتماعی، نمی‌توانیم چنین تعطیلی داشته باشیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که آثار تغییرات در رفتارهای بهداشتی را نمی‌توان به سرعت شاهد بود، گفت: در حدود دو هفته است که رشد بستری بیماران کرونایی در تهران تقریباً ثابت شده است، اما این ثبات می‌تواند شکننده باشد.

عشرتی با اشاره به در پیش بودن پاییز و زمستان و احتمال شیوع آنفلوانزا همزمان با بیماری کرونا در کشور، افزود: آنچه مسلم است، با توجه به اینکه هنوز داروی قطعی و واکسن برای کرونا وجود ندارد، بهترین راهکار مقابله با این بیماری، رعایت سه استراتژی «شفا» است. یعنی، شستن دست‌ها، فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک، به عنوان مهم‌ترین راهکار پیشگیری از ابتلاء محسوب می‌شود./مهر

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها