دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
یک متخصص طب سنتی درباره خواص انگور و بهترین زمان مصرف این میوه توضیحاتی را داد.

به گزارش آوای خزر، رضا ایلخانی متخصص طب سنتی درباره خواص انگور اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد وزن انگور را آب و کمتر از ۲۰ درصد از وزن این میوه را ماده خشک (مواد قندی) تشکیل می‌دهند. آب انگور خون‌ساز است و مصرف این میوه به مبتلایان به کم‌خونی و زنان پیشنهاد می‌شود، البته اثر خون‌سازی شیره انگور نسبت به انگور بیشتر است.


مزاج (طبع) انگور
او بیان کرد: مزاج انگور گرم و ‌تر بوده و پوست آن نفاخ است؛ بنابراین افرادی که با مصرف انگور به نفخ شکم دچار می‌شوند، باید از انگور‌هایی که پوست نازکی دارند، استفاده کنند. خوردن انگور با هسته می‌تواند باعث یبوست شود. انگوری که پوست نازک دارد و بدون هسته است، ملین خوبی محسوب می‌شود.


نوشیدن آب پس از مصرف انگور ممنوع است

این متخصص طب سنتی افزود: نوشیدن آب پس از استفاده از انگور مضر است و می‌تواند حالت تهوع و استفراغ را به همراه داشته باشد، بنابراین اشخاصی که با خوردن انگور احساس تشنگی می‌کنند، می‌توانند مقدار کمی شربت سکنجبین بنوشند.

ایلخانی تاکید کرد: زنانی که معده‌های آن‌ها رطوبت دارد و طبعشان بلغم (سرد و تر) است می‌توانند همراه انگور مقداری پودر رازیانه میل کنند تا به نفخ ناشی از مصرف انگور دچار نشوند. همچنین استفاده از پودر زیره سیاه همراه انگور برای آقایانی که معده‌های آن‌ها رطوبت دارد و مزاجشان بلغم بوده، ضروری است.
او تصریح کرد: بهترین زمان مصرف انگور بین ۲ وعده غذایی و حدود سه ساعت پس از غذا خوردن است، بنابراین افراد باید از مصرف انگور در ابتدای غذا یا بلافاصله پس از خوردن آن خودداری کنند.


این متخصص طب سنتی گفت: انگور خشک شده (کشمش یا مویز) خاصیت خون‌سازی بیشتری نسبت به انگور دارد؛ بنابراین به طور مثال اثر خون‌سازی ۵۰ گرم کشمش یا مویز به مراتب بیشتر از ۵۰ گرم انگور است.


ایلخانی یادآوری کرد: زیاده روی در مصرف انگور می‌تواند خاصیت چاق‌کنندگی داشته باشد؛ بنابراین مبتلایان به اضافه وزن و چاقی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، باید در استفاده از این میوه اعتدال را رعایت کنند. مبتلایان به دیابت هم باید در مصرف انگور احتیاط کرده و طبق نظر پزشک خود، مقدار مصرفشان را تنظیم کنند./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

برچسب ها: طب سنتی ، انگور
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار