دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴
لازانیا بدون گوشت از آن دسته غذاهایی است که طعم بسیار خوبی دارد و مناسب گیاه‌‌خواران و همچنین کودکان است.

آوای خزر/ لازانیا از غذاهای ایتالیایی و محبوبی است که از انواع آن می‌توان به لازانیا گیاهی اشاره کرد. استفاده از پنیر پیتزا و همچنین محتویات متنوع آن، لازانیا بدون گوشت را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده است.

مواد لازم

  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
  • روغن زیتون ۳۰ گرم
  • هویج نگینی خرد شده ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • کدو سبز نگینی خرد شده ۱ عدد
  • ورق لازانیا ۱ بسته
  • بادمجان نگینی ۱ عدد
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • ریحان و پونه خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

برای سس:

  • پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه غذاهای گیاهی

طرز تهیه لازانیا بدون گوشت

  • ابتدا هویجی را که نگینی خرد کرده‌اید با مقداری آب در قابلمه بپزید تا نرم شود. سپس کدو سبز و بادمجان نگینی خرد شده را در ماهیتابه‌ای تفت دهید.
  • پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید و به کدو سبز و بادمجان اضافه کنید. سپس فلفل دلمه‌ای‌ و قارچ‌ را به مواد افزوده و تفت دهید.
  • نخودفرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس ریحان و پونه خشک را درون ماهیتابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. در این مرحله به جای ریحان و پونه خشک می‌توانید از سبزی تازه استفاده کنید. وقتی مواد آماده شد آن ها را از روی حرارت بردارید.
  • در کنار تفت دادن مواد، ورقه‌های لازانیا را در آب جوش همراه با کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید و برای ده دقیقه صبر کنید تا نرم شوند. سپس ورقه‌های لازانیا را با آب سرد آبکشی کنید.
  • برای سس لازانیا، پنیرها، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید.
  • کف ظرف پیرکس یا فلزی را کمی با کره یا روغن چرب کنید. یک لایه ورقه‌های لازانیا بچینید سپس روی آن کمی از سس بریزید و خوب پخش کنید. موادی که آماده کرده بودید را روی ورقه لازانیا بریزید. سپس دوباره سس بریزید و ورقه بعدی لازانیا را روی آن قرار دهید. این کار را تا لایه‌لایه‌شدن تمام مواد ادامه دهید.
  • در آخر روی ظرف ورقه‌ای آلومینیومی بکشید. ظرف را برای ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. شعله بالایی فر را نیز روشن کنید تا روی لازانیا نیز طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود و موقع برداشتن از هم نپاشد.

نکات پخت لازانیا بدون گوشت

  • لازانیا گیاهی با اسفناج نیز تهیه می‌شود. در این صورت باید از قبل اسفناج را تفت دهید سپس آن را روی خمیر لازانیا بریزید. حتی می‌توانید براساس ذائقه خود کدو و بادمجان را از دستور حذف کرده و لازانیا اسفناج و قارچ تهیه کنید.
  • برای پخت لازانیا سبزیجات بدون فرمی‌توانید در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید، لازانیاها را بچینید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی گاز با شعله پخش کن قرار دهید.
  • در تهیه این غذا به جای تفت دادن با روغن می‌توانید مواد را در فر کباب کنید سپس در لازانیا بریزید. لازانیا با سبزیجات کبابی سالم تر و کم چرب تر است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار