دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۸۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران با بیان اینکه قیمت برنج خارجی ۲.۵ برابر سال گذشته شده است گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج هندی به ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان رسیده است که با افزایش دوباره قیمت ارز نرخ این محصول نیز افزایش می‌یابد.
به گزارش آوای خزر،مسیح کشاورز دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران درباره دلایل افزایش قیمت افسار گسیخته برنج ایرانی و خارجی در بازار اظهار کرد: بعد از حذف ارز ترجیحی واردات برنج و اختصاص ارز نیمایی به واردات، قیمت برنج نیز در بازار مصرف افزایش یافت.

وی افزود: در اردیبهشت ماه که قیمت ارز نیمایی ۱۴.۲ هزار تومان بود قیمت برنج هندی به یکباره از ۸ هزار تومان به ۱۶ هزار تومان افزایش یافت و اکنون نیز که برنج‌های جدید با ارز بیش از ۲۰ هزار تومان در حال واردات است قیمت این برنج به ۲۰ تا ۲۱ هزار تومان افزایش می‌یابد.

دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران با بیان اینکه تخصیص ارز نیمایی به واردات برنج کند است ادامه داد: در حال حاضر نیز برنج‌های هندی که در این فاصله وارد کشور شده اند با قیمت ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان در حال عرضه به بازار است.

کشاورز با بیان اینکه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن برنج در گمرکات رسوب کرده اظهار داشت: بخشی از برنج‌های سال گذشته در گمرک رسوب کرده و بخشی از برنج‌هایی نیز که امسال آمده با توجه به کندی روند تخصیص ارز در مرحله تامین و تخصیص ارز قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کمبود برنج در کشور وجود دارد یا قیمت‌های فعلی به خاطر شرایط تورمی و نرخ ارز است گفت: سال قبل ۹۱۰ هزار تن برنج تا مدت مشابه سال جاری (۵ ماهه ابتدایی سال) وارد شده بود که این رقم در سال جاری به ۴۳۰ هزار تن کاهش یافته است.

دبیر انجمن وارد کنندگان برنج ایران تاکید کرد: با توجه به اینکه واردات برنج نصف شده است در صورتی که تقاضای بازار مانند قبل باشد در بازار کمبود خواهیم داشت./ تسنیم
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: