دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
معاون صنایع وزارت صمت گفت: در صنعت خودرو ۴ میز ساخت داخل به ارزش ۳۲۰ میلیون یورو برگزار کرده ایم که ۶۰ میلیون یورو از آن محقق شده است.
به گزارش آوای خزر،مهدی صادقی نیارکی معاون صنایع وزارت صمت، گفت: اقتصاد مقاومتی دو رکن اساسی دارد که اولین  درون زایی و دومین رکن آن برون گرایی است. در ۸۰، کمترین تراز تجاری ما ۷ میلیارد دلار بود یعنی در کمترین سال، واردات و صادرات ما در کمترین حالت ۷ میلیارد دلار اختلاف داشت. در سال ۸۹ این رقم به ۳۷ میلیارد دلار رسید و در نهایت در سخت‌ترین شرایط اقتصادی این رقم در سال ۹۸ به ۲ میلیارد دلار رسید و این دقیقا تحقق اقتصاد مقاومتی است.

او بیان کرد: بیش از ۸۵ درصد واردات کشور مواد اولیه واسطه‌ای، ماشین‌آلات، اجزاء و قطعات است پس ما نهضتی را با عنوان ساخت داخل تعریف کرده ایم تا جنبشی در سطح کشور اتفاق بیفتد. ۱۰ میلیارد دلار کاهش واردات را برای این اقلام در نظر گرفته ایم و هر سال بیش از ۳ میلیارد دلار در این فرایند داخلی سازی عملیاتی می شود. جزئیات داخلی سازی جزء به جزء تعریف و ثابت شده است که به ازای هر ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری، سالیانه ۱۰ میلیارد دلار واردات را کاهش می‌دهیم.

نیارکی گفت: این تخصیص منابع محدود به نیاز نا محدود است و همین علم اقتصاد نامیده می‌شود. با توجه به شرایط خاص بانک‌ها ابداعی اتفاق افتاد به نام میز‌های ساخت داخل. وزارتخانه واسطه‌ای برای به هم رسانی توانمندی‌ها و نیازمندی‌های کشور شد. در صنعت خودرو ۴ میز ساخت داخل به ارزش ۳۲۰ میلیون یورو  برگزار کردیم که ۶۰ میلیون یورو از آن محقق شده و امروز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صنعت مخابرات حدود ۱۱۸ میلیون یورو عقد قرارداد شده و این سیاست‌ها ادامه دارد.

معاون صنایع وزارت صمت گفت: سیاست بعدی ما مدیریت واردات است؛ باید مدیریت واردات داشته و جایی که نباید، ارز صرف نکنیم. سال ۱۳۹۶ ارز واردات ۳ میلیارد دلار بود که با مدیریت واردات به ۲۰۰ میلیون دلار رسید. این اقدامات در نهایت منجر به صادرات بیش از ۴۰ میلیارد دلاری شد. امروز همه سیاست‌های ما باید معطوف به حمایت از تولید و فعالان اقتصادی باشد. اگر تولید نباشد صادرات معنا و مفهومی ندارد.

او تصریح کرد: ۷ اسفند سال گذشته که به اقلام کرونایی ورود کردیم  پیش از آن، صادرات اقلام این حوزه را ممنوع کردیم. پیش از اسفند در کشور ۲۰۰ هزار ماسک در روز تولید می‌شد و امروز ظرفیت نصب شده ما به ۱۱ میلیون ماسک صنعتی رسیده است. از یک واردکننده به یک ماشین ساز تبدیل شده ایم و ماشین سازی دقیقا لبه تولید و تکنولوژی است و امروز صادرکننده ماشین آلات تولید هستیم. هر جا با  مردم و بخش خصوصی یک دل شدیم به نتیجه و موفقیت دست پیدا کردیم و مقام مغظم رهبری هم چندین بار بر این موضوع تاکید داشتند.

نیارکی تصریح کرد: در ۴ ماه ابتدای امسال تنها در تولید لباسشویی ۷۰ درصد و و تولید یخچال ۵۰ درصد رشد داشتیم. ۲۲ رشته فعالیت منتخب ما رشد مثبت داشته و ۱۲ رشته منفی بودند. صنایع منفی هم به محصولات مصرفی مثل چرم مربوط بود که بازار آن‌ها برای بازه‌ای تعطیل شده بود./باشگاه خبرنگاران
 
انتهای پیام1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: