دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۱
اکرم عیوض خانی اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید پوشاک مدارس در پاییز خریداری شده بود تا طبق روال هر سال کار به خوبی شروع شود، اما با شیوع ویروس کرونا بخش زیادی از مواد اولیه تهیه شده بدون استفاده باقی ماند.

به گزارش آوای خزر، عیوض خانی گفت: تولیدکنندگان پوشاک مدارس امسال معادل 35 تا 40 درصد ظرفیت سال گذشته فعالیت کردند و تولید آنها حداقل 60 درصد کاهش داشته است؛ این در حالی است که هر سال تولیدکنندگان پوشاک مدارس، ظرفیت تولید خود را افزایش می‌دادند. البته واحدهای ضعیف‌تر به ویژه واحدهایی که با مدارس دولتی همکاری می کنند، اصلا تولیدی نداشتند.

 

عیوض خانی تصریح کرد: حتی مدارس غیرانتفاعی که هر سال طرح جدید برای پوشاک مدارس در نظر می‌گرفتند، با توجه به وضعیت اقتصادی امسال سعی کردند طرح سال گذشته را تمدید کنند تا دانش آموزان بتوانند لباس‌های سال قبل خود را بپوشند و به خانواده‌ها کمتر فشار بیاید؛ بنابراین این مدارس هم فقط برای ورودی های جدید لباس سفارش داده‌اند. برای مثال مدرسه‌ای با 250 دانش آموز احتمالا فقط 50 سفارش لباس مدرسه دارد.

 

وی با بیان اینکه وضعیت کاری واحدهای تولیدی که با مدارس دولتی کار می‌کنند بدتر است، تصریح کرد: شنیده ها حاکی از آن است که بسیاری از واحدهایی که با مدارس دولتی همکاری می‌کردند امسال کلا تولید نداشته‌اند.

 

عیوض خانی همچنین درباره سود بالای مدارس از فروش روپوش مدرسه گفت: به نظر نمی‌رسد که در شرایط فعلی این وضعیت تکرار شود؛ چراکه به تبع شیوع ویروس کرونا و وضعیت اقتصادی مردم، مدارس می‌خواهند دانش آموزان را حفظ کنند؛ بنابراین به ندرت طرح لباس‌ها را تغییر دادند و می‌توان گفت که 90 درصد مدارس غیرانتفاعی طرح سال گذشته پوشاک مدارس را تکرار کردند.

 

همچنین به گفته وی با توجه به اینکه بازار پوشاک مدارس کشش ندارد، معمولا قیمت‌ها سالانه تغییر زیادی نمی‌کند و هر ساله درصد سود تولیدکنندگان کمتر می‌شود؛ به‌طوری‌که امسال بیشترین قیمت لباس مقطع دبستان مربوط به کار سه تکه سارافون شلوار فاستونی و پیراهن تترون خارجی است که حدود 340 هزار تومان عرضه می‌شود و در گران‌ترین لباس‌های مقطع متوسطه نیز معمولا از داکرون بروجرد استفاده می‌شود که هر دست 160 هزار تومان قیمت دارد.

 

سال گذشته این تولیدکننده پوشاک مدرسه گفته بود که سود مدارس از فروش لباس مدرسه 4 برابر تولیدکنندگان است. وی حداکثر قیمت  لباس‌های سه‌تکه، یعنی سارافن، بلیز و شلوار را 270 هزار تومان و حداکثر قیمت لباس فرم متوسطه را 140 هزار تومان اعلام کرده بود./ ایسنا

انتهای پیام/1005

 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار