دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۸
بخش صنعت، معدن و تجارت در پنج ماه نخست امسال با ۴۹ مورد سرمایه‌گذاری خارجی به حجم ۸۵۰ میلیون دلار به ترتیب سهم ۸۱.۶ و ۳۵.۴ درصدی را از نظر تعداد و ارزش کل سرمایه‌گذاری‌های کشور به خود اختصاص داد.

به گزارش آوای خزر،در پنج ماهه نخست امسال ۶۰ فقره سرمایه گذاری خارجی به ارزش دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار در کل کشور به تصویب رسید که بخش صنعت، معدن و تجارت سهم ۲۶ درصدی داشته است.

مجموع سرمایه‌گذاری انجام شده در بخش صنعت، معدن و تجارت از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه ۸۵۰ میلیون دلار بود.

در دوره مورد بررسی، سهم بخش صنعت ۸۳.۶‌درصد، بخش معدن ۶.۲‌درصد و بخش تجارت ۱۰.۲‌درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌های خارجی یاد شده است.

همچنین از ۴۹ فقره سرمایه‌گذاری خارجی اشاره شده ۲۱ شرکت با ۱۰۰ درصد مشارکت خارجی، ۲۴ شرکت به شکل مشارکتی با شرکای داخل (J.C) و چهار مورد به شیوه مشارکت مدنی، بیع متقابل و BOT است.

بیشترین حجم سرمایه‌گذاری در دوره مورد بررسی در گروه‌های ساخت مواد و محصولات شیمیایی (با ۴۰۵ میلیون دلار)، ساخت فلزات اساسی (با ۴۵ میلیون دلار)، ساخت محصولات غذایی و انواع آشامیدنی‌ها (با ۳۲ میلیون دلار) و ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات طبقه‌بندی نشده در جای دیگر (با ۲۶ میلیون دلار) بوده است.

چهار کشور نخست از لحاظ ارزش سرمایه‌گذاری خارجی مصوب، آلمان (با ۳۴۱ میلیون دلار)، امارات متحده عربی (با ۵۴ میلیون دلار)، چین (با ۳۲ میلیون دلار) و ترکیه (با ۳۰ میلیون دلار) بودند.

همچنین بیشترین تعداد سرمایه‌گذاری‌ها توسط کشور افغانستان با ۱۷ فقره است و کشورهای چین با ۶ فقره، ترکیه و هندوستان با پنج فقره، رتبه های دوم تا چهارم را به خود اختصاص دادند.

استان های سیستان و بلوچستان (با ۴۲ درصد)، خوزستان (با ۳۸ درصد)‌ و تهران و آذربایجان‌شرقی (هر یک با هشت درصد) به ترتیب رتبه‌های نخست تا سوم را از لحاظ حجم سرمایه‌گذاری خارجی مصوب در این مدت کسب کرده‌اند.

سرمایه‌گذاری خارجی مصوب شامل همه درخواست‌ها اعم از سرمایه‌گذاری برای ایجاد طرح‌های جدید، خرید سهام شرکت‌های موجود و همچنین سرمایه‌گذاری‌های خارجی انجام شده در سال‌های گذشته و بدون پوشش حمایتی قانون است.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار