دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۹
محققان آمریکایی دریافته‌اند که چرا مالش پوست در قسمت‌هایی که دچار خارش است، راضی‌کننده بوده و حس ناراحت‌کننده خارش را از بین می‌برد. این اقدام که آسیب کمتری نسبت به خاراندن به پوست می‌رساند، یک مسیر ضد خارش را در نخاع فعال می‌کند.

به گزارش آوای خزر، محققان دانشگاه میامی آمریکا در آزمایشی جالب مکانیسم تسکین احساس خارش در پوست را هنگام انجام مالش پوستی درک کرده‌اند. آن‌ها ابتدا یک ماده شیمیایی القاکننده خارش را به موش‌ها به‌عنوان جانوران مدل در آزمایش تزریق کرده و سپس مسیرهای عصبی را که با لمس پوست آن‌ها به‌وسیله پنجه‌هایشان فعال می‌شد، بررسی کردند.

نتایج نشان داد که نوازش یا مالش پوست، ابتدا نورون‌های حسی را در زیر پوست فعال می‌کند و سپس یک مسیر ضد خارش را در نخاع فعال می‌سازد. این اتفاق درنتیجه باعث کاهش فعالیت مغز در این خصوص و تسکین خارش می‌شود.

به گفته این محققان، مقاومت در برابر پدیده خارش، کار بسیار دشواری است. از طرفی خاراندن پوست می‌تواند به دلیل بروز خراش‌های متعدد، امری آسیب‌رسان باشد و وقتی خارش در مناطق حساسی مثل چشم اتفاق می‌افتد، کار مشکل‌تر هم می‌شود. اما بررسی‌ها نشان داده‌اند که نوازش یا مالش پوست هم می‌تواند خارش را برطرف کند.

نکته جالب آن جا است وقتی تیم پژوهشی، مستقیماً نورون‌های لمسی را در زیر پوست موش‌ها تحریک کردند، باز هم کاهش واضحی در حس خارش پوست مشاهده شد.

به گفته دانشمندان فوق نوازش و مالش پوست باعث ایجاد آبشاری از فعالیت نورون‌ها می شودکه سلول‌های عصبی حسی را در زیر پوست فعال کرده و سپس نورون‌های ضد خارش را در نخاع فعال می‌سازد و درنتیجه باعث کاهش فعالیت عصبی یره پشتی و تسکین خارش می‌گردد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: خارش پوست
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: