دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
کارشناسان اسناد و املاک کشور، به ماهیت سند وقف 5600هکتار از جنگل‌های هیرکانی آقمشهد خدشه وارد کرده‌اند، اما براساس کتیبه وقفی، موقوفه آقمشهد غیرمتصرفی است و حتی اداره اوقاف هم نمی‌تواند در آن دخالت کند و هر تصمیمی درباره آن تنها در اختیار متولی وقف است.

به گزارش آوای خزر، روستا و جنگل آقمشهد به نفع متولی وقف این مجموعه 5600هکتاری، در پی پاسخ به این سؤال برآمد که پیگیری وقف آقمشهد توسط «ح.خ» و هزینه‌های فراوانی که او برای دریافت حکم وقف این بخش از جنگل هیرکانی از سال‌82 تا 92 متحمل شده است، چه سودی برای او و مجموعه در اختیارش داشته است؟

اطلاعات اختصاصی از منابع محلی و تماس با ساکنان منطقه نشان می‌دهد که مالکان 470هکتار از زمین‌های کشاورزی روستای آقمشهد باید حق وقف پرداخت کنند. علاوه بر آن، منازل مسکونی ساخته‌شده در محدوده وقفی نیز باید سالانه رقمی به‌عنوان حق وقف به شخص متولی پرداخت کنند. این درآمدها البته فارغ از درآمد برداشت چوب‌های جنگلی از جنگل آقمشهد تا ابتدای سال99 است.

آنطور که بهره‌بردار منابع چوب جنگل آقمشهد گفته است، سالانه دست‌کم 2میلیارد تومان درآمد از محل برداشت چوب‌های شکسته و افتاده از این منطقه حاصل شده است. اگرچه براساس قانون طرح تنفس جنگل برداشت چوب از درختان سالم ممنوع است، اما تصاویری از قطع درختان جنگل آقمشهد به همشهری رسیده ‌که نشان می‌دهد درختان بسیاری تنها طی سال‌های اخیر در جنگل آقمشهد قطع شده که درآمد ناشی از قطع درختان سالم در این گزارش محاسبه نشده است.

درآمد میلیاردی موقوفه کجاست؟

زمین‌های زراعی، املاک مسکونی و چوب 3محل درآمد اصلی موقوفه آقمشهد است و براساس محاسبه همشهری، وقف آقمشهد می‌توانسته از سال92 که حکم تأیید موقوفه بودن جنگل و روستای آقمشهد را دریافت کرد، تاکنون به‌طور متوسط سالانه 3میلیارد تومان درآمد داشته باشد و این عدد تاکنون به 16 تا 20میلیارد تومان برسد.

اگرچه کارشناسان اسناد و املاک کشور، به ماهیت سند وقف 5600هکتار از جنگل‌های هیرکانی آقمشهد خدشه وارد کرده‌اند، اما براساس کتیبه وقفی، موقوفه آقمشهد غیرمتصرفی است و حتی اداره اوقاف هم نمی‌تواند در آن دخالت کند و هر تصمیمی درباره آن تنها در اختیار متولی وقف است.

همچنین براساس تنها سندی که «ح.خ»، متولی موقوفه به آن تکیه کرده و مربوط به دوره پهلوی اول است، املاک موقوفه وقف امامزاده حارث است که باید خرج مراسم مذهبی و تعمیر و روشنایی این بقعه شود. اما پرسش اینجاست که آیا او طی سال‌های اخیر واقعا درآمد سالانه حدود 3میلیارد تومان را که براساس محاسبه همشهری می‌توانسته از محل املاک و اراضی زراعی و برداشت چوب به‌دست آورده باشد، خرج موارد اشاره‌شده در وقفنامه کرده است؟

انتهای پیام/1005

برچسب ها: پرونده آق مشهد ، وقف
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: