دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به وجود ۶۴ هزار معتاد متجاهر گفت: بر اساس آمار، دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معتاد رسمی در کشور داریم و تخمین زده می‌شود که یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر نیز معتاد شناسایی نشده وجود داشته باشد.

به گزارش آوای خزر، ناصر اصلانی در یک برنامه رادیویی از اعتیاد به عنوان یک آسیب جدی و چند وجهی یاد کرد و گفت: اعتیاد مولد سایر جرایم و آسیب‌های اجتماعی دیگر محسوب می‌شود و این مسئله سبب شده در برخورد با آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد جزو اولویت‌های اصلی کشور باشد.

وی با اشاره به شرایط جغرافیایی کشور و اثر این مسئله در گسترش مواد مخدر، اظهار کرد: ایران در همسایگی افغانستان به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده مواد مخدر جهان قرار دارد و از زمانی که نیروهای آمریکایی در این منطقه به بهانه امنیت مستقر شده‌اند، نه تنها وضعیت بهتر نشده است، روز به روز توزیع و کاشت مواد مخدر وضعیت سرسام آور و نگران کننده‌ای دارد.

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر به عبور مواد مخدر تولید شده در افغانستان از ایران برای رسیدن به بازارهای جهانی اشاره و بیان کرد: این مسئله باعث آلودگی جوانان کشور می‌شود. امروز بیش از ۶۴ هزار معتاد متجاهر را داریم که باعث ایجاد نگرانی و دغدغه بین مردم شده است.

وی درباره تعداد معتادین کشور عنوان کرد: بر اساس آمار، دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معتاد رسمی در کشور داریم که به صورت تفننی مواد مخدر مصرف می‌کنند و متأسفانه این آسیب اجتماعی را پر رنگ تر می‌کنند. تخمین زده می‌شود که یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر نیز معتاد شناسایی نشده وجود داشته باشد، هر چند شاید تعداد معتادین مقداری بیشتر باشد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: اعتیاد ، معتاد ، مواد مخدر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها