دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۰
حدود هشت ماه دیگر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری از راه می‌رسد. با این وجود دغدغه‌هایی که راجع به میزان مشارکت احتمالی وجود دارد، نه تنها کمتر نشده، بلکه روز به روز پررنگ‌تر می‌شود.

به گزارش آوای خزر،خسرو سیف، دبیر حزب ملت ایران در این‌باره اظهار داشت: نظام‌های سیاسی اساسا دنبال این هستند تا مردم با مشارکت در اتفاق‌های مهم کشوری  و مخصوصا حضوری چشمگیر در انتخابات، این پیام مهم را صادر کنند که سیاست‌های‌شان مورد قبول افکار عمومی قرار گرفته و در نتیجه از مشروعیت لازم برخوردار هستند. در واقع چنین نگاهی از سوی حاکمیت‌ها نگاهی منطقی است و به همین دلیل در راستای این مهم تحرکاتی را باید انجام بدهند.

 

این فعال سیاسی در ادامه گفت: نکته مشخص درباره ایران اما چیزی جز این نیست که 90 درصد مردم به دلیل شرایط پیش آمده و همچنین محدودیت‌هایی که متحمل شده‌اند، از وضع موجود ناراضی‌اند. به هرحال مخصوصا در سه سالی که گذشت، شرایطی غیرقابل تحمل بر قشرهای مختلف جامعه تحمیل شد. به طوری که اقلام ضروری روز به روز گران‌تر و در نتیجه سفره‌ها روز به روز کوچک‌تر شدند. در چنین حالتی کاملا طبیعی است، نارضایتی مردم به اوج برسد و اعتماد عمومی هم به شدت کمرنگ شود.

 

او تصریح کرد: با در نظر گرفتن اینکه سال آینده کشور انتخابات بسیار مهم ریاست‌جمهوری را پیش روی خود می‌بیند، نارضایتی موجود نگران‌کننده و هزینه‌ساز خواهد بود. چون شواهد نشانگر این است که غالب مردم انگیزه‌ای برای رای دادن ندارند تا کشور به استقبال انتخاباتی برود که احتمالا مشارکتی پایین خواهد داشت. به همین دلیل لازم است، سیستم راه‌کارهای لازم را برای ترغیب مردم جهت رای دادن بررسی کرده و کارهای لازم را انجام بدهد. با این حال، روندی که در حال حاضر وجود دارد، موید این قضیه نیست که اراده‌ای برای راضی کردن مردم وجود دارد که در چنین شرایطی نمی‌توانیم به اصلاح امور و برگزاری انتخاباتی پر رای امید داشته باشیم.

 

وی توضیح داد: در چنین فضایی گروه‌های سیاسی می‌توانند شرایط را برای تشکیل فضای رقابتی در انتخابات و البته شرکت گسترده مردم در انتخابات فراهم کنند. اما مشکل این است که آنها هم فضای مناسبی برای فعالیت ندارند و در واقع قدرت تاثیرگذاری‌شان را از دست داده‌اند.

 

خسرو سیف در پایان گفت‌: در چنین حالتی مردم باید حواس‌شان باشد تا خودشان حال خودشان را بدتر نکنند. متاسفانه گروهی از مردم تحت‌تاثیر فساد همه‌گیر، به حقوق همدیگر تعرض می‌کنند که این واقعا شرایط را بدتر می‌کند./اعتمادآنلاین

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: