دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۳
با هدف آشنایی دانش‎آموزان با بازار کار و شرکت در کار خیر
جشنواره خیریه غذا و هفت‎سین با هدف آشنایی دانش‎آموزان با مهارتهای کسب و کار و شرکت در کار خیر، در مدرسه دخترانه فرزانگان نکا برگزار شد
به گزارش آوای خزر از شهرستان نکا، در آستانه عید نوروز و با هدف کمک به دانش‎آموزان بی‎بضاعت، جشنواره‎ای از غذاهای سنتی و هفت سین در مدرسه فرزانگان این شهرستان برگزار و مورد بازدید مدیر آموزش و پرورش نکا و معاون آموزشی ایشان قرار گرفت.



معصمه دولو مدیر مدرسه فرزانگان نکا درباره این برنامه گفت: جشنواره غذا و هفت سین در کنار بازارچه خیریه با هدف توانمند شدن دانش‌آموزان متوسطه اول در بحث یکی از مهارتهای زندگی با نام خرید و فروش و معامله است که در 5 پایه متوسطه اول و دوم در مدرسه فرزانگان نکا برگزار شد که سود عاید از فروش محصولات، صرف دانش آموزان بی بضاعت همین مدرسه می شود.



یکی از دانش‎آموزان مدرسه فرزانگان در گفتگو با خبرنگار آوای خزر، اظهار داشت: برای شرکت در جشنواره، آش خوشمزه‌ای معروف به چهل گیاه پختم که ترکیبی از گیاهان صحرایی، دوغ، کشک، رشته و انواع حبوبات است.
وی تصریح کرد: در این جشنواره، با غذاهای محلی و بومی آشنا می‌شویم و راههای کسب درآمد را به دست می‎آوریم.


حسین پالار مدیر آموزش و پرورش شهرستان نکا نیز در گفتگویی اظهار داشت: بازارچه‌های بومی محلی هرساله در برخی مدارس به مناسبتهای مختلف از جمله در هفته مشاغل انجام میشود.
وی آشنایی با غذاهای بومی محلی و سالم، کارآفرینی  و آموختن مهارتهای زندگی را از اهداف برگزاری این جشنواره‌ها اعلام کرد و افزود: درآمدهای حاصل از این بازارچه‎های خیریه، بیشتر صرف دانش‌آموزان بی‌بضاعت در همان مدرسه یا سایر مدارس می شود.
انتهای پیام/

































































نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار