دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۴
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی قابلیت اتصال سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی به سایر سامانه‌ها و نرم افزارهای نسخه نویسی و نسخه پیچی را از ویژگی‌های ممتاز و بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و گفت: یکی از گلایه‌های پزشکان و سایر ارائه دهندگان خدمات درمانی تعدد سامانه‌های نسخه الکترونیک سازمان‌های بیمه گر است که با ایجاد API در سامانه نسخه نویسی تأمین اجتماعی این مشکل برطرف شده و ارائه دهندگان خدمات درمانی می‌توانند از این طریق اطلاعات مورد نیاز را در سامانه‌های مختلف به صورت همزمان بارگذاری و یا دریافت کنند.

به گزارش آوای خزر، مصطفی سالاری در جلسه ویدئو کنفرانسی که به منظور اعلام شروع به کار سامانه نسخه نویسی الکترونیکی این سازمان با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: سامانه نسخه الکترونیک  در اختیار تمامی ارائه دهندگان خدمات درمانی قرار دارد و انتظار می‌رود که پزشکان، داروخانه‌ها، مراکز پاراکلینیک و درمانگاه‌ها به مرور از این سامانه استفاده کنند و در نهایت بیمارستان‌ها نیز بتوانند سامانه‌های خود را به سامانه نسخه الکترونیک متصل کنند و به زودی شاهد حذف کامل دفترچه‌های کاغذی باشیم.

وی تلاش حداکثری مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان‌ها را در پیشبرد این برنامه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: مدیران درمان استان‌ها مدیریت پیشبرد موضوع را شخصاً و با جدیت در دستور کار قرار می‌دهند و پیشرفت کار را به صورت روزانه کنترل و به ستاد مرکزی سازمان گزارش می‌دهند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بر اختیاری بودن استفاده از سامانه نسخه الکترونیک این سازمان تأکید کرد و گفت: تمامی پزشکان دارای امضای دیجیتال می‌توانند با استفاده از این سامانه ۹۵ درصد سهم سازمان تأمین اجتماعی از مبلغ ویزیت را به روز دریافت کنند و پزشکان فاقد امضای دیجیتال نیز ۸۰ درصد از سهم سازمان تأمین اجتماعی را روزانه دریافت می‌کنند.

امیرعباس منوچهری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه حذف دفترچه و برنامه نسخه الکترونیک را از مهمترین اولویت‌های این سازمان برشمرد و گفت: امکان نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک برای تمامی ارائه دهندگان خدمات درمانی در بستر سامانه سازمان تأمین اجتماعی فراهم شده است.

صفی‌خانی مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی در ادامه این جلسه گفت: امروز نتیجه زحمات مجموعه سازمان تأمین اجتماعی با شروع بهره‌برداری از سامانه نسخه الکترونیک به دست آمده است و مرحله جدیدی از تکمیل این سامانه را شاهد هستیم.

وی افزود: اهتمام دکتر سالاری برای اجرای پروژه موجب پیشبرد کار و نتیجه بخشی یک کار تیمی با ارزش شد و طراحی و تست سامانه به پایان رسیده و بهره برداری از آن آغاز می‌شود.

علی اکبر ربیع زاده رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین اجتماعی گفت: به منظور بهبود شرایط و موفقیت اجرای برنامه نسخه الکترونیک پهنای باند اختصاصی به این سامانه ۳ برابر و ظرفیت پردازش ۵ برابر شده است و در مجموع پایداری سامانه به ۹۹ درصد رسیده است.

وی افزود: برای حلقه‌های مختلف این سامانه آماده همکاری با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های تولید کننده نرم افزار و اپلیکیشن هستیم.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: