دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
انجام برخی از تکنیک‌ها برای درمان شپش موی کودکان موثر خواهد بود.

 به گزارش آوای خزر، طبق گزارش منتشر شده از سوی مجله "کیندر" شپش می‌تواند هنگام بازی از طریق لمس کردن از سر کودکی به کودک دیگر منتقل شود.

از آنجا که شپش مقداری بزاق در پوست سر ترشح می‌کند، باعث خارش شده و ممکن است به تبع آن کودک پوست خود را بخراشد و این موضوع گاهی منجر به زخم‌های پوستی کوچک می‌شود که می‌تواند آلوده و باعث عفونت باکتریایی شود.

دو ماده برای خلاص شدن از شر شپش

دو ماده برای رهایی از شر شپش وجود دارد؛ ماده اول دستگاه عصبی شپش را از کار می اندازد و بر پایه یک گیاه شیمیایی مبتنی است و ماده دیگر سوراخ های تنفسی آن را مسدود کرده و مبتنی بر پایه روغن سیلیکون است.

در اکثر موارد، استفاده از روغن سیلیکون برای از بین بردن شپش توصیه می‌شود؛ زیرا شپش ها بر خلاف آنکه مقابل دارو‌هایی که بر روی سیستم عصبی حشره اثر می‌گذارند مقاومت نشان می‌دهند، در مقابل روغن سیلیکون توانایی مقاومت ندارند. استفاده از دارو‌های خانگی مانند سرکه، سس مایونز و یا حتی استفاده از خشک کن برای از بین بردن شپش توصیه نمی شود.


همچنین، باید مقداری کافی از این ماده درمان کننده به مو‌ها زده شود و برای مدت طولانی باقی بماند، تا تأثیر مطلوبی داشته باشد. این ماده نباید روی موی خیس مالیده شود؛ زیرا ممکن است اثربخشی درمان را محدود کند. بنابراین، این روش درمانی باید روی مو‌های خشک، بدون پیچاندن حوله بر روی سر کودک اعمال شود تا ماده درمان کننده جذب حوله نشده و بر روند درمان تاثیر منفی نگذارد. پس از استفاده از دارو، با یک شانه مخصوص هر چهار روز یکبار به مدت دو هفته موها را شانه بزنید.

درمان باید در دو مرحله انجام شود

کیندر بر ضرورت درمان دوم که اغلب 9 تا 10 روز پس از درمان اول باید انجام شود تأکید می‌کند. در اولین معالجه، فقط خود حشره از بین می‌رود و تخم‌هایی که قبلاً گذاشته باقی می‌مانند. لارو‌ها می‌توانند تا روز هشتم از لاک خود خارج شده و از روز یازدهم شپش‌های ماده دوباره تخمگذاری می‌کنند.

از دست دادن بازه زمانی در روز نهم یا دهم، خطر شروع دوباره همه چیز از نو را تشدید می‌کند. برای ایمنی بیشتر، برس‌ها و عروسک‌های پارچه‌ای را می‌توان به مدت سه روز در یکی از کیسه‌ها نگهداری کرد؛ زیرا شپش‌ها اگر خون تازه دریافت نکنند می‌میرند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: شپش ، کودک
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار