دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۰۵۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
بازی «داستان دست‌ها» ویژه‌ ناشنویان در سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به‌عنوان ایده‌ برتر معرفی شد.

به گزارش آوای خزر، «داستان دست‌ها» عنوان یک سرگرمی است که ویژه‌ ناشنویان طراحی شده و در سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به‌عنوان ایده‌ برتر معرفی شد. 

با توجه به این‌که اصلی‌ترین مشکل ناشنوایان از دست دادن ابزار زبان به عنوان رایج‌ترین وسیله‌ی ارتباطی است، این بازی با هدف جایگزینی ابزارهای مشترک برای ایجاد زمینه برقراری ارتباط میان افراد شنوا و ناشنوا طراحی شده است.

سرگرمی «داستان دست‌ها» با طرحی نیما قانعی و نوا خلوصی یک بازی فراگیر، مناسب افراد شنوا و ناشنوا شامل یک بسته‌ی بازی است که اجزایی مانند کارت‌ها، صفحه قرارگیری، مهره‌های بازی و راهنمای بازی است که دست‌کم دو گروه ۲ نفره می‌توانند با هم بازی کنند.

نیما قانعی ایده‌پرداز این بازی در باره آن گفت: این بازی نتیجه یک پژوهش چند ماهه در استودیو «شهر ناشنوا دوست» در مرکز «توییک» مرکز نوآوری‌های شهری تهران است که پس از یک‌سال تلاش توانستیم نمونه پایانی را در سومین رویداد ملی ایده آزاد ارائه کنیم.

او افزود: شیوه‌ی طراحی این بازی «Human Center Design» و «Design Thinking» و تمرکز بر روند فکری و توجه به تجربه‌ی کاربر در استفاده از محصول بوده است.
ایده‌پرداز بازی «داستان دست‌ها» اظهار امیدواری کرد که با حمایت تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران حوزه اسباب‌بازی و سرگرمی هر چه زودتر این ابزار در دسترس کودکان و نوجوانان ناشنوا قرار گیرد.

وی هم‌چنین از ارائه پیشنهادی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سازمان بهزیستی کشور برای تولید مشترک این بازی خبر داد و گفت: در حال مذاکره برای نهایی شدن مراحل تولید آن هستیم.

قانعی رویداد ملی ایده‌آزاداسباب‌بازی را فرصت خوبی برای ایده‌پردازان دانست تا ایده‌های خود را تبدیل به محصول کنند و افزود: برگزاری نشست‌های منتورینگ، پیشنهادها و تجربه‌های گروه مشاور به پخته شدن ایده‌ها کمک و مسیر آن‌ها را روشن‌تر می‌کند.

آئین معرفی ایده‌های برتر و منتخب سومین رویداد ملی ایده‌آزاد آبان ۱۳۹۹ در تهران برگزار و از میان ۱۶۰ ایده رسیده به دبیرخانه و ۳۹ ایده‌ی رسیده به مرحله پایانی، ۱۱ ایده‌ی برتر این رویداد معرفی شد./مهر

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار