دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳
یک متخصص غدد درون ریز معتقد است مصرف بیش از حد عسل برای بیماران دیابتی خطرناک است و ممکن است منجر به کمای دیابتی شود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از "لبنانون"، دکتر زهره پاولووا، متخصص غدد درون ریز نسبت به مصرف مقادیر زیاد عسل هشدار داده است. 

او با بیان اینکه مصرف بیش از حد عسل ممکن است باعث بروز مشکلات جدی در سلامتی شود، می‌گوید: عسل یک ماده پرکالری است و مقدار زیاد قند فروکتوز در آن منجر به بیماری کبد چرب غیر الکلی می‌شود. همچنین اشتها را تحریک می‌کند زیرا گیرنده‌های هورمون لپتین که مسئول احساس سیری است را مسدود می‌کند.

به گفته این پزشک متخصص، به دلیل استفاده گسترده از آفت کش‌ها که منجر به مرگ زنبور‌ها می‌شود، یافتن عسلی خالص و صادقانه که دارای ویژگی‌های جادویی باشد، دشوار است.

پاولووا تصریح می‌کند: انواع و مقادیر زیادی از عسل در فروشگاه‌ها وجود دارد اما تعداد زیادی زنبور عسل وجود ندارد که بتواند این مقادیر را تولید کند. اگر از شکر برای تغذیه زنبور عسل استفاده شود اشکالی ندارد، اما مدت زیادی است که از سموم دفع آفات استفاده می‌شود و مطمئناً در مزارعی که زنبور‌ها نیز پرواز می‌کنند مورد استفاده قرار گرفته است.

یک حقیقت تلخ از عسل شیرین/ تحولی که ماده شفابخش را به سم کشنده تبدیل کرده است

او هشدار داد: یک فرد کاملاً سالم نباید روزانه مقدار زیادی عسل مصرف کند. گاهی بیماران دیابتی را ویزیت می‌کنم که به دلایلی معتقد هستند می‌توانند عسل بخورند و فراتر از این، آن‌ها معتقد بودند که خوردن عسل سلامت آن‌ها را بهبود می‌بخشد. این یک توهم خطرناک است که ممکن است به کما منجر شود.

این متخصص در عین حال تاکید می‌کند که عسل خوب یک ضد عفونی کننده قوی و یک ماده بازسازی کننده عالی است؛ برای مثال، در حالت گلودرد، باید غرغره به خوبی انجام شود و سپس یک قاشق چای خوری عسل در دهان گذاشته و به آرامی جذب شود که پس از این اثر مثبت آن نمایان می‌شود.

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: عسل ، دیابت ، فروکتوز
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار