دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۲۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
سال پیش، تنهایی ناشی از همه‌گیری بیماری کرونا بر تنهایی‌های روتین دیگر جوامع مدرن اضافه شد. تا آنجا که عده‌ای از دانشمندان کنجکاو شدند تا ببینند آیا تنهایی هیچ تغییری در مغز ایجاد می‌کند یا خیر. در یک پژوهش جالب، محققان دانشگاه مک‌گیل با استفاده از بانک اطلاعات اسکن‌های مغزی ۳۸۷۰۱ نفر و شرح حال آنها به نتایج جالبی رسیدند.

به گزارش آوای خزر، در یک پژوهش جالب، محققان دانشگاه مک‌گیل با استفاده از بانک اطلاعات اسکن‌های مغزی ۳۸۷۰۱ نفر و شرح حال آنها به نتایج جالبی رسیدند.

آنها متوجه شدند که تنهایی باعث تقویت بخشی از مدارهای عصبی مغز می‌شود که برنامه‌ریزی برای آینده و خیالبافی را پردازش می‌کنند.

بر این اساس ضخامت قشر مغز در قسمتی موسوم به شبکه حالت پیش‌فرض یا default mode بیشتر می‌شود.

در قسمت فورنکیس هم که رشته‌هایی عصبی هستند که سیگنال‌ها را از هیپوکامپ مغز به شبکه حالت پیش‌فرض می‌برند تقویت ساختاری مشاهده می‌شود.

این تغییرات به گفته ناتان اسپرنگ در راستای تطابق با محرومیت‌های اجتماعی هستند و باعث می‌شود مغز برای خودش یک دنیای درونی بسازد و آن را تقویت کند.

آدم‌های تنها در اجتماع بودن و تجربه‌های اجتماعی را بیشتر یادآوری می‌کنند و تخیل می‌کنند. در غیاب تجربه‌های واقعی مغز قسمت‌هایی را درگیر این اعمال هستند، تقویت می‌کند. به زبان کمی فنی‌تر مکانیسم up-regulate رخ می‌دهد.

به عکس این پست توجه بفرمایید. قسمت‌های زرد، قسمت‌هایی از مغز است که در آنها ضخامت کورتکس یا قشر مغز در افراد تنها بیشتر می‌شود و قسمت‌های خاکستری‌های قسمت‌هایی هستند که کورتکس، در آدم‌های تنها نازک‌تر می‌شود. اما به صورت کلی ضخامت کورتکس مغز در آدم‌های تنها در شبکه حالت پیش‌فرض بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: