دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
پاستیل یکی از تنقلات دوست داشتنی کودکان است که مصرف زیاد آن به دلیل شیرینی و رنگ و طعم آن عوارضی به همراه دارد.

به گزارش آوای خزر، پاستیل با رنگ‌های متفاوت، شکل‌های زیبا و مزه‌های گوناگون هم بین بچه‌ها و هم بزرگ سالان طرفداران زیادی دارد و این روز‌ها خانواده‌ها از این خوراکی به دلیل داشتن ژلاتین و شنیده‌هایی در باره مفید بودن این ماده برای کودکان بیشتر استفاده می‌کنند، اما آیا خوردن آن مفید است یا مضر؟ چه خواصی دارد؟ در ادامه اطلاعات بیشتری را در این زمینه دراختیار خوانندگان زندگی سلام قرار می‌دهیم:

مواد تشکیل دهنده پاستیل
برای تولید پاستیل از ژلاتین خوراکی، روغن خوراکی، انواع اسانس میوه‌ای، رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های مجاز خوراکی، آب، شیرین‌کننده که می‌تواند شکر یا گلوکز باشد و افزودنی‌های دیگر استفاده می‌شود. در باره ژلاتین خوراکی، اما و اگر‌های زیادی وجود دارد و از گاو و ماهی برای تهیه ژلاتین استفاده می‌شود. ژلاتین ماده‌ای است که از کلاژن، پوست و استخوان حیوانات به‌دست می‌آید و بو، مزه. قند و چربی ندارد. مقدار زیادی از آن را پروتئین و بخش کمی از آن را نمک و آب تشکیل می‌دهد.

نظر موافقان و مخالفان در باره پاستیل

در باره مصرف پاستیل نظرات مخالف و موافق زیادی وجود دارد. موافقان معتقدند پروتئین کلاژن، خاصیت ضد التهابی دارد و به دلیل داشتن موادی مانند گلایسین به تقویت دستگاه گوارش کمک می‌کند و همه خواصی را که برای پروتئین بر می‌شمارند به پاستیل هم نسبت می‌دهند از جمله ضد افسردگی، کاهش کلسترول، بهبود بافت پوست و....

اما مخالفان نظر خودشان را دارند و معتقدند پاستیل هیچ ارزش خوراکی ندارد و پروتئین پاستیل جزو بی‌ارزش‌ترین پروتئین هاست و مواد مغذی آن به اندازه‌ای نیست که بتواند نیاز بدن را تامین کند. از طرفی طعم دهنده و رنگ‌های اضافه شده ارزش غذایی آن را کاهش می‌دهد. رعایت شرط اعتدال هم بعضی از متخصصان تغذیه را بر این داشته است که بگویند: «خوردن هر ماده خوراکی، حتی تنقلات پرکالری و بی‌خاصیت هم اگر در حد عقلانی باشد، مشکلی پیش نخواهد آورد.»

چند توصیه برای مصرف معقول این خوراکی
به هر حال این خوراکی در فروشگاه‌ها در دسترس کودکان قرار دارد و می‌توان به میزان متعادل از آن استفاده کرد، اما نکاتی وجود دارد که بد نیست هنگام مصرف پاستیل به آن توجه داشته باشیم:

در برخی پاستیل‌ها که مشخصات مجوز استاندارد روی بسته آن‌ها درج نشده یا تقلبی است، نوعی واکس استفاده می‌شود که این واکس‌های غیرمجاز باعث به خطر انداختن سلامت می‌شود.

در صورت تمایل به خوردن پاستیل آن را نجوید. بگذارید آرام آرام درون دهان تان آب شود تا مزه‌اش را بیشتر حس کنید. ترکیبات مخصوص پاستیل، تاحدودی همانند پفک چسبنده و برای بهداشت دهان و دندان مضراست؛ بنابراین بلافاصله پس از خوردن پاستیل مسواک بزنید./خراسان

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها