دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
امام خمینی برای میهمان خورشت سبزی می‌آورد، ولی خود ایشان نمی‌خورند. می‌فرمود: «این غذا را خیلی دوست دارم ولی بر خلاف هوای نفس خود، آن را نمی‌خورم!»
به گزارش آوای خزر، آشنایی با سیره و سبک زندگی امام خمینی رحمه الله بنیانگذار انقلاب اسلامی، روش خوبی برای تأسی به آن مرد شجاع و مؤمن است که با روحیات انقلابی و ایمان محکم خود انقلابی را هدایت و رهبری کرد که الگو و سرمشقی برای مردم آزاده است. در این میان، آشنایی با سبک زندگی و خلقیات امام خمینی رحمه الله در کلام بزرگان دینی، درس های مهم و نکات ارزشمندی برای ما دارد.

خبرگزاری تسنیم به مرور بخش هایی از سخنان گهربار آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت رحمه الله در خصوص خلقیات و منش امام خمینی پرداخته است.

برخلاف هوای نفس نمی خورم!

ای کاش حق را به اهلش می‌دادند! ای کاش عالِم به منبر می‌رفت و عالِم امام جماعت و جمعه می‌شد. ای کاش کسی که حاکم بر شهوت و غضب بود، حاکم بر جامعه می‌شد، نه محکوم غضب و شهوت!

آقای خمینی پیش از پنجاه سال قبل شخصی را به میهمانی دعوت می‌کند و برای او خورشت سبزی می‌آورد، ولی خود ایشان نمی‌خورند. می‌فرمود: «خورشت سبزی را خیلی دوست دارم، ولی بر خلاف هوای نفس خود عمل می‌کنم و آن را نمی خورم!»

وقتی امام خمینی علم کیمیا خواست...

آیت‌الله محمدی ری شهری تعریف کرده است که  در تاریخ 19/3/1383 (25 شوال 1425) خدمت مرحوم آیت‌الله بهجت رسیدم. حال ایشان بهتر از ملاقات قبلی بود. فرزند ایشان گفت که ماه رمضان را روزه گرفته‌اند.

در مورد دیدار امام خمینی با شیخ حسنعلی نخودکی در جوانی و دستورالعمل ایشان به امام - که بعد از هر نماز، سه بار سوره توحید و سه بار صلوات و سه بار آیه «و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل علی الله فهو حسبه ان الله بلغ امره قد جعل الله لکل شیء قدرا» را قرائت کند- پرسیدم.

پاسخ دادند: ایشان با سید احمد زنجانی، پیش آقای شیخ حسنعلی نخودکی می‌روند و از او علم کیمیا می‌خواهند. ایشان جواب می‌دهد که: آیا متعهد می‌شوید که آن را در غیر آنچه مرضی خداوند متعال است، مصرف نکنید؟

هیچ یک، متعهد نمی شوند. بعد می‌گوید: چیزی می‌دهم که بهتر از کیمیا باشد، و آن دستور العمل را می‌دهد.

سبک زندگی امام خمینی(ره)/ واکنش رفتاری بنیانگذار انقلاب اسلامی در عصبانیت، فوت فرزند و اوقات تلخی
آشنایی با یکی از زوایای شخصیتی بنیانگذار انقلاب اسلامی/ شوخی‌های امام خمینی(ره) ریشه در ایمان او داشت

 

موضوعی که ده سال کار انقلاب را به تأخیر انداخت

آیت‌الله محمدی ری شهری تعریف کرده است که:

تکیه کلام امام خمینی رحمه الله پس از پیروزی انقلاب اسلامی «اعتماد به خدا» بود. ازجمله این سخن مشهور که: «خرمشهر را خدا آزاد کرد.» راز این مطلب را می‌توان از این کلام آیت الله بهجت رحمه الله علیه در آخرین دیداری که با ایشان داشتم، دریافت:

از آقای خمینی نقل شد –و در منزل ما هم فرمود- که: «ابتدا ما اشتباه کردیم که به مردم اعتماد کردیم و تکیه‌گاه خود را مردم قرار دادیم.. این امر، ده سال کار انقلاب را به تأخیر انداخت. باید به خدا اعتماد می‌کردیم و به او پناه می‌بردیم.»

 

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار