دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
نائب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی درمورد گران شدن قیمت برخی میوه‌ها از جمله خیار و موز گفت: دلیل این گرانی‌ها سوء مدیریت و شاید هم سوء مدیریت عمدی بود.
به گزارش آوای خزر، صدرالدین نیاورانی نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران در برنامه‌ای رادیویی در مورد گران شدن قیمت برخی میوه‌ها از جمله خیار و موز گفت: دلیل این گرانی‌ها سو مدیریت و شاید هم سو مدیریت عمدی بود.


وی افزود: چند ماه قبل که کار واردات موز انجام می‌شد عده‌ای با تغییر تعرفه موز، آن را از ردیف ثبت سفارش خارج کردند و ثبت سفارشی به نام آنها انجام نمی‌شد و عملاً این کار دست عده‌ای افتاد که فروشنده این ثبت سفارش‌ها بودند و بنابراین واردات موز از این کانال صورت گرفت.

نیاورانی اظهار کرد: ما به وزیر پیشنهاد کردیم که با توجه به مشکلات کمبود ارز، اگر سیاست بر واردات این محصول است موز با ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی وارد کشور شود.

نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت: وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی اگر قبل از این مشکلات با بخش خصوصی، که واردکننده این محصولات هستند، همکاری می‌کرد مردم ضرر نمی‌کردند اما متأسفانه دولت نه کنار می‌کشد و نه اجازه می‌دهد که مسیر تجارت پیشرفت کند.

در ادامه، حجت الاسلام نقدعلی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد شدید از گرانی و بالا رفتن قیمت برخی میوه‌ها گفت: وزارت صمت که عهده دار تنظیم بازار است نباید اجازه دهد قیمت‌ها تا این حد افزایش پیدا کنند.

وی افزود: درست است که موز کالای اساسی و استراتژیک نیست، اما متأسفانه در گذشته برخی آقایانی که منافعشان در این محصول بود با تخصیص ارز به این محصول ذائقه مردم را تغییر دادند و مردم را به این میوه عادت دادند و از طرف دیگر هم در ادامه کار و با قطع کردن تخصیص ارز، عملاً بازار را دچار سکته کردند.

این نماینده مجلس با اذعان به سو مدیریت و نبود استراتژی در وزارت مربوطه برای مدیریت فضای روانی ناشی از افزایش قیمت‌ها اظهار کرد: گرانی موز تا ۶۰ هزار تومان باعث شد که مردم موز نخرند اما تأثیر اصلی خودش را بر قیمت سایر میوه‌ها و مرکبات نیز می‌گذارد.

حجت الاسلام نقدعلی تصریح کرد: متأسفانه این گرانی‌ها در شرایطی است که تولید مرکبات و میوه‌های درختی در ایران فراوان است و بسیاری از این میوه‌ها تبدیل به ضایعات می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه وزارت صمت و وزارت کشاورزی موظف به سیاست گذاری و تدبیر در این حوزه اند، گفت: مجلس نیز در راستای مطالبه از دولت برای تعریف یک نقشه راه با هدف تکرار نشدن این سکته‌های ناگهانی به بازار اقدام خواهد کرد./مهر

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار