دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
حلوا یکی از دسر‌های محبوب ایرانی‌ها است که در مناسبت‌ها و ایام مختلف آن را تهیه می‌کنند. انواع مختلف حلوا در ایران تهیه می‌شود که همگی عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارند. یکی از حلوا‌های محبوب، حلوای شیر است که مازندرانی‌ها آن را بسیار خوب تهیه می‌کنند.

آوای خزر/ با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه حلوای شیر و زعفران خوشمزه را آموزش دهیم.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

همان طور که گفتیم، حلوا به روش‌های مختلف تهیه می‌شود و چندین نوع حلوای مختلف وجود دارد؛ حلوای آرد گندم، حلوای هویج، حلوای سیاه، حلوای آرد برنج، حلوای شیر خشک و بسیاری دیگر که همگی لذیذ و دوست داشتنی هستند. روش تهیه حلوای شیر مانند حلوای کلاسیک با آرد گندم است و تفاوت اصلی آن استفاده از شیر به جای آب در آن است. وجود شیر و کمتر تفت خوردن آرد، باعث روشن‌تر شدن رنگ این حلوا نسبت به حلوا‌های دیگر می‌شود. زعفران هم علاوه بر خوش‌عطر و طعم کردن حلوا، به آن رنگ طلایی زیبایی می‌بخشد.

مواد لازم برای ۲ بشقاب

شیر: ۲ پیمانه
آرد شیرینی پزی: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع: نصف پیمانه
کره: ۵۰ گرم
گلاب: یک سوم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه

۱. شیر را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید تا شیر داغ شود و شکر در آن حل شود. سپس زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل (یا عرق هل) را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۲. زمانی که شیر به جوش آمد، شهد شما حاضر است. بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۳. آرد را در تابه بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم تقت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. رنگ آرد باید در حد یک درجه تغییر کند و نباید تیره شود، چون رنگ حلوای شیر روشن است.

بعد از تفت خوردن آرد را الک کنید و دوباره به تابه برگردانید.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۴. بعد از الک کردن آرد، کره و روغن مایع را به آن اضافه کنید. در صورتی که احساس کردید آرد شما به اندازه کافی تفت نخورده و بوی خامی آن گرفته نشده است می‌توانید کمی هم با روغن و کره آن را تفت دهید.

حالا شهد حلوا که از حرارت افتاده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۵. بعد از اضافه کردن شهد، روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا مانند تصویر غلیظ شود.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۶. هم زدن را همچنان ادامه دهید تا حلوا مانند تصویر غلیظ شود و به‌راحتی از دیواره‌های تابه جدا شود.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۷. حلوا را به صورت گهواره‌ای حرکت دهید و به ظرف سرو منتقل کنید.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۸. نوش جان.

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

منبع: دیجی کالا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار