دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸
یک متخصص تغذیه درباره تاثیر مصرف چربی‌های حیوانی برای سلامت قلب و عروق بدن توضیح داد.

به گزارش آوای خزر،شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه بیان کرد: چربی‌های حیوانی از نظر تغذیه‌ای به صورت اشباع شده هستند و اثر منفی برای سلامتی بدن به خصوص سلامت قلب دارند، بر همین اساس  روغن‌های حیوانی هم سرشار از اسید چرب هستند و می‌توانند مهم‌ترین منبع تولید کلسترول در بدن باشند.

او افزود: مصرف بیش از حد این روغن می‌تواند باعث رسوب و گرفتگی عروق بدن شود؛ همچنین مصرف بیش از حد آن، زمینه ساز سکته‌های مغزی و قلبی است.

اولیایی در پاسخ به این سوال که آیا از مصرف چربی حیوانی باید به طور کامل صرفنظر کرد، بیان کرد: چربی حیوانی را می‌توان به صورت موردی و در حد کم استفاده کرد، اما اگر بخواهد جایگزین روغن مصرفی روزانه شود، می‌تواند به خصوص در زمینه بیماری‌های قلبی عروقی ایجاد مشکل کند.

این متخصص تغذیه درباره مصرف روغن‌های گیاهی جامد افزود: هر روغنی که به شکل جامد در دمای اتاق باشد، برای سلامتی مضر است. به خصوص روغن‌های هیدروژنه که اسید‌های چرب ترانس را به خود اختصاص داده اند، سلامت بدن را در معرض خطر شدید قرار می‌دهند.

از چه نوع روغنی در برنامه غذایی خود استفاده کنیم؟

اولیایی گفت: توصیه ما این است به صورت چرخشی و موردی از انواع روغن‌ها مانند روغن زیتون، آفتابگردان، ذرت و کنجد استفاده کنید. باید به این نکته توجه داشت برای سرخ کردن تحت هیچ عنوان از روغن‌های پخت و پز معمولی استفاده نکنید و به دلیل دمای بالا بهتر است از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. در واقع این روغن‌های مخصوص، حاوی آنتی اکسیدان‌هایی هستند که باعث می‌شوند نقطه دود روغن بالا برود و مواد سمی حین سرخ کردن ایجاد نشود.

اولیایی تصریح کرد: سعی کنید تا حد امکان از کمترین میزان روغن‌ها در برنامه غذایی خود استفاده کنید. روغن‌ها در صورتی که بیش از نیاز بدن باشند به صورت سلول‌های چربی در بدن تجمع پیدا می‌کنند و می‌توانند چاقی‌های ناحیه شکمی را ایجاد کنند که با بسیاری از بیماری‌ها مثل کبدچرب، کلسترول خون، دیابت و فشار خون در ارتباط است./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها