دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
با نزدیک شدن به آغاز فصل بهار علائم آلرژی فصلی همچون عطسه، سرفه، آبریزش بینی و خارش چشمها در بسیاری از افراد بروز می کند.

به گزارش آوای خزر، کالج آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا برای کنار آمدن با این علائم کلاسیک تب یونجه توصیه هایی را داشته است.

این دستورالعملها برای ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی که از بیماران مبتلا به آلرژی های فصلی مراقبت می کنند، منتشر شده است.

مدیر این مرکز گفت: این دستورالعمل تاکید کننده این واقعیت است که سرفه یکی از علائم رایج تب یونجه است. بسیاری از مردم از این موضوع آگاهی ندارند و به خصوص از آنجاییکه که فصل بهار دیگری را با بیماری کووید-۱۹ روبرو هستیم، افراد باید توجه داشته باشند که سرفه لزوما از علائم کووید-۱۹ نیست و می تواند بخشی از آلرژی باشد.

در این دستورالعمل توصیه شده است که باید از مصرف آنتی هیستامین های نسل اول مانند دیفن هیدرامین و کلرفنیرامین خودداری کرد. این داروها می توانند باعث خواب آلودگی و علائمی مانند خشکی دهان، خشکی چشم و یبوست شوند. در عوض کالج آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا مصرف داروهای غیر آرامبخش مانند سیتریزین، لووستیریزین، فکسوفنادین، لوراتادین یا دسلوراتادین را توصیه می کند.

در این دستورالعمل ها آمده است: کورتیکواستروئیدهای استنشاقی مانند فلوتیکازون، مومتازون، بودزوناید و تریامسینولون در صورت داشتن علائم آلرژی مداوم به خصوص اگر بر کیفیت زندگی فرد تاثیر بگذارد، موثرترین روش درمان هستند. حتی ممکن است به کنترل علائم همراه با آلرژی چشم کمک کنند.

در این دستورالعمل تاکید شده که سودوافدرین ضد احتقان خوراکی می تواند به رفع گرفتگی بینی کمک کند اما ماده اصلی در متامفتامین است. سودو افدرین عوارض جانبی زیادی از جمله بی خوابی، از دست دادن اشتها، تحریک پذیری و تپش قلب دارد. در صورت بارداری مصرف این دارو توصیه نمی شود.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، نبود اطلاعات کافی به این معنی است که متخصصان این کالج نمی توانند در مورد روش های درمانی جایگزین مانند طب سوزنی یا داروهای گیاهی برای درمان تب یونجه توصیه هایی داشته باشند./ایسنا

انتهای پیام/1005

برچسب ها: آلرژی فصلی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار