دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
شروع کننده فعالیت فرهنگی سرود و نمایش در مدارس را بشناسید.
به گزارش آوای خزر، داوود کیانیان نویسنده و پژوهشگر تئاتر کودک و نوجوانان در ویژه برنامه هفته سرود و نمایش با موضوع بررسی تاریخچه نمایش و تئاتر دانش‌آموزی بیان کرد: بدون شک تئاتر کودک و نوجوان ایران بیش از 7 سال سابقه دارد که همگی در زمینه تئاتر دانش‌آموزی و افتخار بزرگی برای آموزش و پرورش و فرهنگ ماست.

وی با اشاره به اینکه مدارس ما همیشه فعالیت این چنینی را داشته اند افزود: حتی اقلیت‌های مذهبی نیز در مدارس با توجه به اینکه از کشورهای دیگر مطلع بودند برنامه‌هایی تحت نظر آموزش و پرورش وقت داشتند اما فعالیت‌ها پراکنده و مقطعی بود.

کیانیان ادامه داد: از سال 1298 جبار عسگرزاده یا باغچه بان اولین نمایش را در مدرسه احمدیه شهر مرند آغاز می‌کند که مورد توجه بچه‌ها و خانواده‌ها قرار می‌گیرد او در سال 1300 به تبریز می‌رود و باغچه اطفال را تاسیس می‌کند.

این نویسنده و پژوهشگر تئاتر کودک و نوجوانان گفت: باغچه بان چندین نمایش برای بچه‌ها می نویسد و بازیگری می‌کرده است همچنین اتاق تئاتر بزرگسال را تشکیل می‌دهد.

ناصر فلاحی یکی از اساتید موسیقی و کارشناس مسئول سابق هنرهای آوایی وزارت آموزش و پرورش نیز در این برنامه درباره سرود دانش‌آموزی و تاریخچه آن اظهار کرد: سرود و موسیقی از هم منفک نیستند زیرا جریان آموزش موسیقی در ایران مقدمه فعالیت سرود در مدارس است؛ در اواخر دهه 1860 میلادی در سفر ناصرالدین شاه به فرانسه گارد موزیکی وجود داشته که باعث می‌شود او این برنامه را در ایران اجرا کند لذا از دولت وقت فرانسه برای معرفی معلم موسیقی کمک می‌گیرد و در سال 1868 فرد معرفی شده ای به ایران می‌آید و مدرسه موزیک نظام در دارالفنون شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه این آموزش موسیقی 15 سال در مدرسه دارالفنون ادامه پیدا می‌کند ادامه داد: وقتی هنرستان موسیقی شکل می‌گیرد موسیقی ملی و کلاسیک آموزش داده می‌شود و برای نخستین بار در سال 1312 در بحث تعلیم موسیقی در مدارس، خروجی این هنرستان به عنوان آموزگار موسیقی در مدارس فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار