دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰
یک صادرکننده زعفران با بیان اینکه صادرات زعفران کشور هر ساله ۴۵۰ میلیون دلار ارزآوری دارد، گفت: پیشنهاد داده‌ایم سازمانی برای کشورهای صادرکننده صادرات تشکیل شود.
صادرات زعفران ایران چقدر شد؟به گزارش آوای خزر، سید احسان مصطفوی گفت: من پیشنهادی داده‌ام که سازمانی شبیه اوپک باید تشکیل شود که برای کشورهای تولیدکننده و صادرکننده زعفران باشد و اسم آن را اوسک (osec) پیشنهاد کرده‌ام که باید این سازمان تشکیل شود.

وی در مورد آیا زعفران ایران با برند و بسته‌بندی ایرانی صادر می‌شود یا این که در بسته‌های چند کیلویی انجام می‌شود، گفت: برای صادرات زعفران ایرانی بسته‌های نیم کیلویی و نیز بسته‌های کوچک‌تر نیم‌گرمی و دو گرمی با برند و نام ایرانی صادر می‌شود. در زمینه برندسازی یا نام تجاری برای صادرات زعفران پیشنهاد کرده‌ایم برند سافارکس safarex که برگرفته از کلمات زعفران، مزرعه و صادرات است و هر کشاورز به عنوان یک صادرکننده در این تعریف شناخته می‌شود و ارزش افزوده صادرات زعفران باید نصیب کشاورز شود.

وی ادامه داد: زعفران ایرانی به ۶۴ کشور جهان صادر می‌شود، حجم صادرات از نظر وزنی ۲۸۰ تن در سال و از نظر ارزشی ۴۵۰ میلیون دلار است و برای نام تجاری برای کشاورزان ایرانی در تلاش هستیم.

مصطفوی گفت: اگر سازمان اوسک تشکیل شود، نخواهد گذاشت زعفران ایرانی از کف ایران خارج شود، همان طور که قبلا زیره، پسته، فرش و خاویار ایرانی از دست ما خارج شد. این محصولات در ایران تولید می‌شدند، اما الان زیره به نام ترکیه، فرش به نام هند، ابریشم به نام چین و پسته به نام امریکا شناخته شده است، اما اگر اوسک تشکیل شود نخواهد گذاشت اصالت ایرانی طلای سرخ یعنی زعفران از دست برود، چون همه کشاورزان را به عنوان صادرکننده و صاحب برند تبدیل خواهد کرد.

وی گفت: ما الان ۱۱ هزار کشاورز در بانک اطلاعاتی خود داریم، ۲۸۰۰ کشاورز آموزش دیده‌اند و این ۱۱ هزار کشاورز محصولات خود را صادر می‌کنند که به نام آنها خواهد بود و در این سامانه تمامی مشکلات تولید زعفران را می‌گویند و کارشناسان ما آن مشکلات را برطرف می‌کنند.

مصطفوی در پاسخ به این پرسش که زعفران در کجاهای کشور کاشته می‌شود، گفت: الان در همه کشور زعفران کاشته می‌شود؛ یکی از کارهای مدیریت ما کاشت زعفران در کل کشور است.

این صادرکننده زعفران در مورد این که سازمان بسیج چه کمکی به آنها انجام داده است که در نمایشگاه نخستین رویداد تا ثریا حضور پیدا کرده‌اند گفت: ما به مسؤولان بسیج پیشنهاد داده‌ایم در برخی از پادگان‌ها و مراکز نظامی که زمین قابل توجهی دارند، زمین و نیروی سرباز به ما بدهند و ما زعفران ارگانیک در آنجاها بکاریم. به سربازان آموزش می‌دهیم و حتی برای آنها گواهی اوسک هم می‌دهیم و سازمان فنی حرفه‌ای هم این گواهی ما را تأیید می‌کند.

مصطفوی در مورد این که آیا ایده تشکیل سازمان اوسک در جایی ثبت شده است گفت: فعلا به عنوان یک سازمان مردم نهاد یا ان جی او در وزارت کشور در حال ثبت است و مرحله بعدی این است که این ایده را به ثبت جهانی هم برسانیم.

کاشت زعفران از حدود ۴۰۰۰ سال پیش در ایران رایج است و زعفران به عنوان طلای سرخ در جهان شناخته می‌شود که عمدتاً در خراسان جنوبی و قائنات به عنوان مرکز تولید زعفران به‌دست می‌آید. از زعفران علاوه بر استفاده به عنوان رنگ دهنده و طعم‌دهنده غذا، همچنین به عنوان داروی ضد افسردگی و شادی‌آفرین استفاده می‌شود و در صنایع داروسازی هم مورد استفاده قرار می‌‌گیرد./فارس
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار