دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۴۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴
در بین لبنیات، پنیر و ماست دارای خواص درمانی شگفت انگیز هستند و می‌توانند مانع از ابتلای افراد به برخی بیماری‌ها شوند، اهمیت پنیر به اندازه‌ای است که توصیه می‌شود به همراه بیشتر غذا‌ها مصرف شود.
به گزارش آوای خزر، مصرف پنیر باعث ایجاد واکنش‌های شیمیایی منحصربفرد در بدن انسان می‌شود، به ویژه اگر همراه با سایر مواد غذایی سالم از جمله پروتئین حیوانی کم چرب، غلات و حبوبات، انواع نان و سالاد مصرف شود.

کارشناسان دانشگاه University of Reading در کشور انگلستان در تحقیقات خود دریافتند مصرف پنیر می‌تواند باعث محافظت از فرد در مقابل ابتلا به بیماری هایی مانند مشکلات قلبی عروقی، سرطان، دیابت، پوکی استخوان، خرابی دندان‌ها و ریزش موی سر و چین و چروک پوستی شود.

کارشناسان مصداق بارز استفاده از پنیر و کاهش ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را در اهالی کشور فرانسه می‌دانند که به دلیل مصرف زیاد پنیر میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی دراین کشور بسیار کم است.

از جمله مزایای پنیر اثر کاهندگی آن بر کلسترول بد خون است با وجود اینکه پنیر دارای چربی اشباع است، اما باعث بالا رفتن چربی خون نمی‌شود.

کارشناسان در تحقیقات جدید خود دریافتند مصرف لبنیات پرچرب باعث ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی نمی‌شود و افراد حتی سالمندان نیز می‌توانند به میزان استاندارد از شیر، ماست، پنیر، خامه و سرشیر استفاده کنند بدون آنکه نگران ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی باشند.

پنیر یکی از پرطرفدارترین محصولات لبنی در جهان است و با انواع شیر می توان آن را تهیه کرد، کارشناسان برای بدست آوردن بالاترین بهره از مصرف پنیر توصیه می‌کنند افراد از نوع کم نمک پنیر استفاده کنند و از مصرف پنیر تازه به دلیل احتمال خطر ابتلا به تب مالت خودداری کنند و همیشه همراه با پنیر گردو مصرف کنند.

گفتنی است، نتایج این تحقیق در مجله آمریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها