دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
در هشتاد و چهارمین اجلاس شوراهای انجمن جهانی زیرساخت های حمل و نقل آبی (پیانک) ، محمدرضا اله‌یار؛ معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی، به عنوان رئیس کمیسیون همکاری بین‌الملل این انجمن انتخاب شد.
به گزارش آوای خزر، هشتاد و چهارمین اجلاس شوراهای انجمن جهانی زیرساخت های حمل و نقل آبی(PIANC)با حضور نمایندگان همه کشورهای عضو، چهار فروردین ماه ۱۴۰۰ و با توجه به شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد.
در این اجلاس با توجه به فعالیت‌های شاخص، سوابق و تجارب ارزشمند محمدرضا اله‌یار؛ معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه مهندسی و مدیریت سواحل، بنادر و به ویژه مناسبات بین‌الملل و نیز برگزاری موفق همایش دو سالانه بین المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی (ICOPMAS) و جایگاه ویژه این همایش در منطقه و در سطح بین الملل، برنامه‌های پیشنهادی وى و سایر نامزدهاى کشورهای عضو انجمن بررسی که در پایان با اکثریت آرا به عنوان رییس کمیسیون همکاری بین‌الملل پیانک انتخاب و طی حکمی این سمت با امضای رییس و دبیر کل انجمن ابلاغ شد‌.
انجمن جهانی زیر ساخت‌های حمل و نقل آبی (PIANC) به عنوان قدیمی ترین انجمن دریایی جهان در سال ۱۸۸۵ در کشور بلژیک تأسیس شده است و با بیش از ۲۵۰۰ عضو حقیقی، حقوقی و واجد شرایط در ۶۵ کشور پیشرفته، مرجعیت علمی و ترویج علوم حمل و نقل آبی از طریق تهیه گزارش هاى تخصصی معتبر و دستورالعمل های اجرایی را دستور کار خود قرارداده و مهم ترین هدف آن، ارتقای دانش علمی و فنی در زمینه زیرساخت های حمل و نقل آبی است.
گفتنى است، جمهوری اسلامی ایران در زمینه موضوعات مهندسی و مدیریت سواحل، مهندسی دریایی، طراحی و اجرای سازه ها و تجهیزات بندری و دریایی از جایگاه بسیار ممتازی در منطقه و سطح بین الملل برخوردار و قابلیت صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورها را دارا است و به دست آوردن این کرسی مهم فرصت مغتنمی جهت ارایه بیش از پیش دستاوردهای ملی و ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مجامع تخصصی بین المللی خواهد بود./ایلنا
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: