دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۵۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۷
مدیرکل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت در سال زراعی ۹۹-۱۳۹۸ سطح زیر کشت سیب زمینی کشور بالغ بر ۱۴۹ هزار هکتار بوده که از این سطح بیش از ۵.۵ میلیون تن محصول سیب‌زمینی تولید شده است.
به گزارش آوای خزر، به نقل وزارت جهاد کشاورزی، «حسین اصغری» افزود: متوسط عملکرد سیب زمینی در هکتار با ۵۰۰ کیلوگرم افزایش از ۳۶.۶ تن در سال زراعی ۹۸-۹۷ به ۳۷.۱ تن در سال زراعی ۹۹-۹۸ رسیده است.

وی با اشاره به این که میزان صادرات سیب زمینی به بازارهای هدف در سال ۹۹ جهش قابل ملاحظه ای داشته است، اظهارداشت: صادرات این محصول در سال ۹۹ معادل ۹۵۰ هزار تن بوده که نسبت به سال ۹۸ حدود ۸۳ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: صادرات سیب زمینی در سال ۹۸ معادل ۵۱۸ هزار تن بوده است.

اصغری خاطرنشان کرد: متوسط قیمت سیب زمینی در سال ۱۳۹۹ بر اساس اطلاعات اخذ شده سر مزرعه ۲۱ هزار و ۵۰۰ ریال و در میدان مرکزی تره بار ۲۷ هزار و ۵۰۰ ریال بوده است.

مدیرکل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از مهمترین چالش های پیش رو که باید مورد توجه قرار گیرد، ضایعات تحمیلی به محصول به جهت نگهداری در انبارهای نامناسب است که موجب جوانه زدن و کاهش کیفیت محصول می شود به طوری که امکان مصرف خوراکی آن وجود ندارد.

اصغری افزود: ضروری است در مناطق تخصصی کشت از جمله استان اردبیل نسبت به توسعه سردخانه های نگهداری، تلاش شود تا شاهد فساد محصول نباشیم.

مدیرکل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در سطح ۱۴۲ هزار و ۳۲۶ هکتار برای تولید ۵ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۹۳۶ تن محصول برنامه ریزی و به استان ها جهت اجرا ابلاغ شده است.

اصغری اظهار امیدواری کرد: با اطلاع رسانی های انجام شده و رعایت برنامه، بازار متعادلی داشته باشیم که در آن منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان تامین شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار