دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۶۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۹
تحقیقات جدید نشان می‌دهد مردانی که از داروهای ضد التهاب مثل آسپرین استفاده می‌کنند ممکن است در برابر برخی از اثرات کوتاه مدت آلودگی هوا مصون شوند.
به‌گزارش آوای خزر، این تحقیقات در میان حدود هزار مرد سفیدپوست در بوستون انجام شده است و نشان می‌دهد که تنفس ذرات ریز آلودگی و کربن سیاه حتی در مقادیر کم می‌تواند در کوتاه مدت به مهارت‌های شناختی فرد آسیب بزند.

محققان ارتباط مستقیمی بین مصرف آسپرین و تاثیر آن بر عملکرد مغز پیدا نکردند اما آن دسته‌ای که داروهای غیراستروئیدی و ضدالتهاب مصرف می‌کردند در آزمون‌های مربوط به حافظه، تمرکز و توانایی دنبال کردن دستورالعمل‌ها، موفق‌تر عمل کردند و امتیاز بالاتری کسب کردند.

محققان فکر می‌کنند که این موضوع به مهار التهاب مغز توسط آسپرین مربوط است، زیرا آلودگی هوا می‌تواند باعث ایجاد التهاب شود. اما این موضوع هنوز یک فرضیه است و ما از تاثیرات کوتاه مدت آلودگی هوا روی مغز اطلاعی نداریم و دانشمندان باید آزمایش‌های تصادفی بیشتری انجام دهند تا بتوان تاثیر داروهای ضدالتهاب‌ غیر استروئیدی مانند آسپرین را بر روی اثرات ناشی از آلودگی هوا بررسی کرد.

با این وجود استفاده‌ از آسپرین نمی‌تواند راه‌حل مشکل آلودگی هوا باشد زیرا این دارو حتی در دوزهای پایین خطر خونریزی را افزایش می‌دهد اما کشف علت این موضوع به محققان کمک می‌کند تاثیر آلودگی هوا بر مغز را درک کنند و راه‌هایی برای رفع آن بیابند.

تحقیقات قبلی نشان داده که آلودگی هوا در طولانی مدت باعث کاهش اندازه‌ی مغز می‌شود و بیماری‌هایی مانند آلزایمر و زوال عقل را ایجاد می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که بالا بودن میزان آلودگی هوای محل زندگی افراد طی چند ماه باقی مانده به آزمون باعث ضعیف شدن عملکرد و حافظه افراد شرکت کننده در آزمون می‌شود.

اگرچه هیچ شواهدی مبنی بر اثرگذاری آسپرین بر روی بیماری‌های مزمن مانند آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد، اما این تحقیقات نشان می‌دهد که امکان اثرگذاری آسپرین بر روی عملکرد مغز در کوتاه مدت وجود دارد.

در آزمایشات مربوط به این تحقیق آن دسته از افرادی که داروهای ضدالتهاب مصرف نمی‌کردند ۱۲۸ درصد بیشتر در آزمون‌های مربوط به زوال عقل ناموفق عمل کردند. درحالی که گروه دیگر تنها ۴۴ درصد ناموفق بودند.

به نظر می‌رسد اثراتی وجود داشته باشد اما باید آزمایش‌های بیشتری که شامل زنان نیز هست انجام شود تا راه‌هایی برای محافظت از مردم در برابر آلودگی هوا به دست آید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها