دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳
حساسیت از هر نوعی که باشد، آزاردهنده است. هرچه حضور فرد در اجتماع بیشتر باشد، به همان نسبت هم کنترل شرایط سخت‌تر خواهد بود.

به گزارش آوای خزر، به نقل از هفته نامه آتیه نو، می‌خواهیم با نکاتی برای مراقبت و جلوگیری از عود علایم حساسیت در محل کار برای کارگران مبتلا به حساسیت آشنا شویم.


1- آزمایش منظم: نخستین ‌‌مسأله، کنترل شرایط شخصی است. همیشه و در شرایط خاص - مانند کرونا در حال حاضر - به طور منظم شرایط ریه‌ها و مجاری تنفسی خود را بررسی کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکلی، هرچه سریع‌تر اقدام کنید.


2- تغییر دهید: اگر حساسیت شما شدید است و یا اینکه شرایط شغلی شما به شکلی است که امکان تشدید نشانه‌های حساسیت وجود دارد؛ نخستین اقدام، تغییر شغل از واحدی به واحد دیگر است. این ‌‌مسأله را با کارفرمای خود در میان بگذارید و سپس اقدام کنید.


3- مدیریت فضا: برای جلوگیری از بروز نشانه‌های حساسیت، ‌‌حتماً فضای کار خود را از نظر وجود عوامل حساسیت‌زا، کنترل کنید. برای مثال، تمیز کردن سطوح تماس، تهیه مناسب محیط، استفاده از گیاهان جذب‌کننده آلاینده‌ها و... کمک می‌کند تا محیط کاری شما از عوامل آلاینده و حساسیت‌زا پاک شود.


4- مدیریت شخصی: برای محافظت از خود، از ماسک مناسب - ماسک سه یا پنج لایه؛ دستکش، لباس کار مخصوص، عینک و... استفاده کنید. هرچه میزان تماس شما با آلاینده‌ها کمتر شود؛ سلامت و راندمان کاری شما نیز افزایش می‌یابد.


5- آب بنوشید: به مقدار کافی آب بنوشید. این کار به فعالیت مناسب کلیه‌ها و دفع به موقع آلاینده‌ها و مواد حساسیت‌زا از بدن، کمک می‌کند. برای این کار یک بطری آبی کنار دست خود گذاشته یا داخل جیب لباس کار بگذارید تا نوشیدن آب را فراموش نکنید.


6- ضدالتهاب‌ها: عوامل حساسیت‌زا در واقع مجاری تنفسی شما را تحریک کرده و باعث التهاب و تورم و حساسیت می‌شوند؛ بنابراین اگر خوراکی‌های ضد‌حساسیت و التهاب مصرف کنید، بسیار عالی است. خوراکی‌های حاوی ‌ویتامین C (مانند انواع مرکبات یا ‌ویتامین C به شکل مکمل)، ‌ویتامین D (مانند آجیل خام و شیر)، ‌ویتامین A (مانند هویج و روغن ماهی) و ‌ویتامین E (مانند آجیل‌های خام، غذاهای دریایی) باعث افزایش مقاومت بدن شما در مقابل عوامل حساسیت‌زا و جلوگیری از التهاب می‌شوند.


7- شست‌وشو: دست و صورت را به طور مرتب بشویید تا تماس آلاینده‌ها با پوست بدن و مجاری تنفسی کاهش یابد. در طول روز، هر‌از‌گاهی و ‌‌حتماً قبل از صرف غذا این کار را انجام دهید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: حساسیت فصلی ، آلرژی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار