دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
کشفی جدید در حوزه تعیین سن زیستی؛
حداکثر سنی که یک انسان می‌تواند به آن برسد، همیشه موضوعی چالش برانگیز در دنیای علم بوده است. حالا محققان بین المللی با استفاده از یک شاخص جدید، محدوده جالبی را برای سن انسان تعیین کرده‌اند.

به گزارش آوای خزر، بر اساس بررسی‌های جدید محققان بین المللی که روش جدیدی را با استفاده از آزمایش خون برای تعیین سن بیولوژیکی ابداع کرده و آن را «شاخص وضعیت ارگانیسم پویا» یا به اختصار DOSI نامیده‌اند، حداکثر سن ممکن برای یک انسان می‌تواند بین 120 تا 150 سال باشد.

بر اساس این پژوهش، نوسانات در نمره DOSI فرد، توانایی بهبودی وی از مواردی مانند بیماری‌ها را نشان می‌دهد و این نوسانات با افزایش سن و به دلیل افزایش زمان بهبودی، بیشتر می‌شوند. براساس این محاسبات، محققان نشان داده‌اند که حداکثر عمر انسان می‌تواند به 150 سال برسد.

به گفته محققان سنگاپوری که هدایت این تحقیقات را به عهده داشته‌اند، «افزایش سن با کاهش پیشرونده عملکرد و افزایش خطر بیماری‌های مزمن همراه است».

آن‌ها می گویند: «از آنجا که تعیین سن بیولوژیکی پیچیده است و لزوماً با سن تقویمی ارتباط ندارد، در تحقیقات مختلف از مارکرهای مربوط به خون، متیلاسیون DNA یا اقدامات دیگری برای ایجاد نشانگرها و پیش بینی کننده‌های زیستی استفاده می‌شود. به گزارش سیناپرس، این موارد همچنین می‌توانند به صورت بالینی نیز برای تعیین اثربخشی مداخلات ضد پیری مورد استفاده قرار گیرند».

در پژوهش فوق، تیم تحقیقاتی از داده‌های طولی شمارش خون انسان از نظرسنجی ملی بررسی سلامت و تغذیه UK Biobank برای ایجاد متغیری واحد برای توصیف سن بیولوژیکی استفاده کردند و آن را شاخص وضعیت ارگانیسم پویا نام نهادند.

برای توسعه این شاخص از متغیرهایی مانند سن، بیماری و سبک زندگی استفاده شده است. محققان نوسانات DOSI را به عنوان معیاری برای مقاومت فیزیولوژیکی در نظر می‌گیرند که نشان دهنده توانایی بهبودی از مشکلاتی نظیر انواع بیماری است.

بررسی‌های انجام شده این تیم پژوهشی به کمک شاخص DOSI نشان می‌دهند که حداکثر عمر انسان می‌تواند بین 120 تا 150 سال باشد.

این یافته‌های علمی پژوهشی بدیع که برای تخمین روند پیری بیولوژیکی قابل استفاده هستند، در نشریه معتبر Nature Communications منتشر شده‌اند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: عمر ، طول عمر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار